• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul müdürlerine ‘Berkin’ uyarısı’

Bu kadar hem fikir olduğum düşüncelerimi yemin ederim birebir yazan yoktu :3:

Sağ sol değil mesele 17 aralık ve gez de yapamadıkları darbeyi yapmaya çalışıyorlar işte..

Bu ülke 15 şehit verdi bu kadar toplanmadılar bıraksınlar bu provekeleri ...

Allah zaten chp ye akıl versin oy bulmak için bozkurt işareti bile yapmış . Yok kutu yok berkin üzerinde reklamlar.

onu yapacağım bunu yapacağım bırak bu işleri ya ..

ohh be yalnız ben mı böyle düşünüyodum diyodum sizi görünce içim rahatladı :))

Ahhh keşkeee....

haaa şunu da söleyeyim; akp-cemaatle yani fethullah gülenle beraberdi ve araları bozuldu şimdi gülen-chp beraberler vee şimdi f.gülenin dershanesi öğretmenleri artık chp ye oy veriyor... daha bi dünya şeyler war....

herkes birbirini kullanma peşinde...

aynen katılıyorum
kılıçdaroğlu geçen gün de samanyolunda çıkmış konuşuyodu
halk tvde onlara ait reklamlar dönüyomuş galiba
chpli bi milletvekili sanırım twitterdan eleştirmiş hatta bu duruma alışamıyorum gibi birşeyler demiş
duyduğuma göre cemaattekilerde chpye oy verecekmiş
dershane tasarısına da itiraz etmişler
herkes te konuşuyo yakınlaşmalarını

cidden yazıklar olsun
oy için yaptıklarına bak
hiç mi ilkeleri yok bu insanların anlayamıyorum
demek seçilseler cemaati başımıza yine bela edecekler
çok yazık gerçekten

Son düzenleme:
madem bunlar sağ-sol ittifak olacaktı zamanında ne diye gençleri birbirine düşürdüler..yazık olan ideali uğruna ölenlere oldu.. insanın görüşü olur oy vercek olan hizmete bakar aklına yatana oy atar.. bunun sağı solu yok.. yazık..

peygamberimizin bir hadisi vardır kınamayın kınadığınızı yapmadan ölmezsiniz diye, o yüzden bence biraz daha insaflı olmakta yarar var diye düşünüyorum .
herşeyden önce ortada acılı bir aile var küçücük bir evladını kaybetmişler, böylesine acılı bir anneye "göndermeseydin senin suçun" demek ne kadar doğru, belki gitme dedi, çocuk evden fırladı, bir şey olmaz diye düşündü belkide ne bilsin sonuçta polislerimiz asayişi sağlamakla görevli değil mi, hangimizin aklına gelir böylesi bir olay. çocuk aylarca hastanede yattı bir tane resim yokken öldüğü gün yüzü peçeli bir fotoğraf düştü internete, fotomontaj bir resim olduğu o kadar belli olmasına rağmen sanki olay anında çekilmiş gibi lanse edildi başbakanımız tarafından. madem yüzünde peçe vardı suçluydu elinde patlayıcı vardı neden o bölgedeki bütün kamera görüntüleri yok edildi, bunları insan ister istemez kendine soruyor. En yakınımızı böylesi bir olayda kaybettiğimizi ve kendisine yakışıksız iftiralar atıldığını ve çaresiz kaldığınızı düşünün. bence zor bir durum Allah sabır versin ..

yaşından dolayı suçlamamaya çalışsamda ben bizzat cezaevinden teröristlerin çıkması için yapılan bir eylemde göstericilerle neşe içinde halay çekerken videosunu izledim,ayrıca hastanenin de mührünün olduğu üzerinden patlayıcı madde çıktığına dair belgeyi de gördüm.ben asla masum olduğuna da inanmıyorum

aynen katılıyorum
kılıçdaroğlu geçen gün de samanyolunda çıkmış konuşuyodu
halk tvde onlara ait reklamlar dönüyomuş galiba
chpli bi milletvekili sanırım twitterdan eleştirmiş hatta bu duruma alışamıyorum gibi birşeyler demiş
duyduğuma göre cemaattekilerde chpye oy verecekmiş
dershane tasarısına da itiraz etmişler
herkes te konuşuyo yakınlaşmalarını

cidden yazıklar olsun
oy için yaptıklarına bak
hiç mi ilkeleri yok bu insanların anlayamıyorum
demek seçilseler cemaati başımıza yine bela edecekler
çok yazık gerçekten

tabikii bela edecekler..... o kadar çok kirli oyun oynuyorki... insanlar bunları görmüyor herkes çok cahil...

dün 2 kız arkadaşımlar konuşuyorum "millet berkini ölümsüz ilan etmiş işi gücü bırakmışlar berkin peşine düşmüşler, ailesinin çok büyük hatası war" diyorum hayır sen akpci sin diolar... hayır ben akp yi savunmuyorum diorum görmüo bu millet gerçekleri diyorum anlamıyorlar baya da tartıştım yani.. siyasetten haberleri yok dedim konuşmadım berkini düşünüolar onlarda...

dünyada berkinden daha önemli şeyler war bu partiler insanlara ne waadediyor ne yapacaklar birçok sorun var ortada.... çözen yok....

chp mhp iktidar olsa onlarda yiyecek haberleri yok.... akp türkiyeyi satıyomuş doğrudur belki ama diğerleri de satacak....

madem bunlar sağ-sol ittifak olacaktı zamanında ne diye gençleri birbirine düşürdüler..yazık olan ideali uğruna ölenlere oldu.. insanın görüşü olur oy vercek olan hizmete bakar aklına yatana oy atar.. bunun sağı solu yok.. yazık..

resmen sağ-sol partiler oldu akp ile chp....

biz kime oy vercez kime güwencaz bilemiyorum Allah oy veren herkese yardım etsin hayırlısı olur inş......

Yorumları okudum da bu memleketin geleceğinin zifiri karanlık olduğunu bir kez daha anladım. Konuda yapılan baskı falan hicc yazilmamis varsa yoksa Berkin molotofcu şehit verdik onlara ayaklandilar mi? Sehitlere de ayaklandik biz de o çok sevgili basbakaniniz şehit kanıyla siyaset yaptığımızi söyledi sehide kelle dedi. Her türlü biz suçluyuz zaten.

Back