• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul kütüphanemize yardım

eeka2007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
22
2
1
38
yeni açılan bir kurumuz .inanın okulda beden eğitiminde kullanacakları malzame ve okuyacakları kitap o kadar sınırlı ki. okulumuzda kütüphane oluşturmaya çalışıyoruz ama kitap konusunda çok yetersiziz. velilerimizin gelir düzeyi ok iyi değil onlardanda destek alamıyoruz. kendi çabalarımız ile kurduk ama kitabımız çok az. bize destek olmak isteyen arkadaşlarımız olursa ok mutlu oluruz

Son düzenleme:
PTT kargonun özel bir kampanyası var kitap gönderiminde eğitime katkı kampanyası varmış indirimli oluyor

Hikaye kitapları mı lazım? İlkokul mu ortaokul mu? Ben de kendimce bir şey alıp yollamak isterim, adres vs bilgileri ile detaylı bir bilgilendirme yapar mısınız?

Hikaye kitapları mı lazım? İlkokul mu ortaokul mu? Ben de kendimce bir şey alıp yollamak isterim, adres vs bilgileri ile detaylı bir bilgilendirme yapar mısınız?
ilginize çok teşekkür ederim her tür kitap olabilir. inanın koca sınıfta küçük bir dolap ve 10-15 kitap var o oda kütüphane olacak kayıt tutmak için bilgisayar kasası bulduk ekran yok dolap yok masaları ayarladık ama inşallah en kısa zamanda kütüphanemizi sizlerinde destekleri ile faaliyete sokacağız. bu arada ptt kargo kitap gönderiminde %50 indirimli bunu görevlilere belirtmeyi unutmayın şimdiden ok teşekkür ederim
adres: dazkırı çamlık ortaokulu Çamlık Mah.Halil Atalan Cad. 10.Sok. No42/1 dazkırı/afyonkarahisar

ilginize çok teşekkür ederim her tür kitap olabilir. inanın koca sınıfta küçük bir dolap ve 10-15 kitap var o oda kütüphane olacak kayıt tutmak için bilgisayar kasası bulduk ekran yok dolap yok masaları ayarladık ama inşallah en kısa zamanda kütüphanemizi sizlerinde destekleri ile faaliyete sokacağız. bu arada ptt kargo kitap gönderiminde %50 indirimli bunu görevlilere belirtmeyi unutmayın şimdiden ok teşekkür ederim
adres: dazkırı çamlık ortaokulu Çamlık Mah.Halil Atalan Cad. 10.Sok. No42/1 dazkırı/afyonkarahisar
bendede bir sürü kitap var hemen arkadaşlarımada bu konuyu duyuruyorum adresle beraber umarım bir yararımız olur

bendede bir sürü kitap var hemen arkadaşlarımada bu konuyu duyuruyorum adresle beraber umarım bir yararımız olur
duyarlılığınız için çok teşekkür ederim...PTT kargonun özel bir kampanyası var kitap gönderiminde eğitime katkı kampanyası varmış % 50 indirimli oluyor

Back