Okul konusu yüzünden kafayı yemek üzereyim.

cok erken alınış saati ve bunun kârı kışı var daha. cocuk her gun 3 saate yakin yol cekiyor yazik :/

ben gidebiliyorsam okul muhitine gidemiyorsam kesinlikle evime yakin okul tercih ederdim.

Bir çocuğun zorluklarla baş etmesi, sorumluluk almayı öğrenmesi için trafik gibi boşa zaman kaybı olan, bir de üstüne insanı fiziken yoran bir şey gerekli mi sizce? Elimizde bunu engelleme imkanı varken, çocuklarımız niye bu eziyeti çeksin ki? Niye daha güzel şekilde değerlendirebileceği zamanı bir arabanın içine tıkılı geçirsin? Bir eğitimci olarak görüşünüzü gerçekten merak ettiğim için bu sorularım. Hani anne yüreği bazen yufkalaşır, duygusal davranıp, mantıklı düşünemeyebilir de... Çocuğuma güvendiğimi göstermenin bir sürü yolu varken, bunu ne diye trafiğe mahkum ederek göstereyim ki? Çocukların kendi başlarına başa çıkmaları gereken, sonucunda karakterlerinin gelişeceği sorunlar var elbette ama trafiğin kesinlikle bunlardan biri olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…