- 30 Aralık 2009
- 22.970
- 89.791
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ay lavanta inan bana sabaha kadar yatamadım bu mevzu yüzünden.Büyükşehirde yasayan biri olarak "en iyi okul eve en yakin okul" mantiginda olanlardanim doktorum.. Hem yakin olan okul da oyle kotu, vasat, gonderilmeyecek bi okul degilmis.. O kadar erken uyanip sabah aksam yollarda perisan olmasin yavrucak..
Ders çalışmaktan daha önemlisi bu çocuk ne zaman dinlenecek?Ay lavanta inan bana sabaha kadar yatamadım bu mevzu yüzünden.
Bir hevesle çıktıgımız okul maceramızda resmen neye ugradıgımızı şaşırdık.
Aşırı yanılttı servis bizi.
Gününün neredeyse 2.5-3 saatini yollarda geçiriyor.
C.tesi günleri de okula gitmek zorunda çünkü dil sınıfına yazdırdıgımız için c.tsileri de dahil etme kararı almışlar.
Bu çocuk ne zaman ders çalışacak ?
Aynen öyle..Ay lavanta inan bana sabaha kadar yatamadım bu mevzu yüzünden.
Bir hevesle çıktıgımız okul maceramızda resmen neye ugradıgımızı şaşırdık.
Aşırı yanılttı servis bizi.
Gününün neredeyse 2.5-3 saatini yollarda geçiriyor.
C.tesi günleri de okula gitmek zorunda çünkü dil sınıfına yazdırdıgımız için c.tsileri de dahil etme kararı almışlar.
Bu çocuk ne zaman ders çalışacak ?
Evet.Ders çalışmaktan daha önemlisi bu çocuk ne zaman dinlenecek?
Müfredat o kadar yoğun ki çocuklar dinlenemiyor bile.
Kış zaten gözümü çok korkutuyorAh ah, Acıbadem 15 senemin geçtiği yer. Nasıl özledim
Ben işe girdim. İş saatleri sabah 10 akşam 8 idi.
Ales'e hazırlanmam gerek diye çıkmak durumunda kaldım. Ders çalışacak vaktim asla kalmıyordu.
Şimdi ağzımda kalemle yazıyorum
Yani demem o ki, evde olduğu vakit de çok önemli. Ödevlerini rahat yapabilmesi de önemli. Hele zaten bildiğiniz gibi kışın daha zor olur daha çok vakit gider yolda :/
Hey maşallah taşdelen nereye kadikoy nereyeeeKış zaten gözümü çok korkutuyor
Sınav tarihleri genellikle bu aylara denk gelecek zaten.
Ben benim kızıma üzülürken Çekmeköy Taşdelen'den 5:40 ta servise binen öğrenciyi duyunca şok geçirmiştim.
Diyorum ya şok geçirdim.Hey maşallah taşdelen nereye kadikoy nereyeee
Şuan ben bile sok geçirdim inanınDiyorum ya şok geçirdim.
Ay 8'deki okula 5:40'ta yola çıkan çocuğa yazık değil miKış zaten gözümü çok korkutuyor
Sınav tarihleri genellikle bu aylara denk gelecek zaten.
Ben benim kızıma üzülürken Çekmeköy Taşdelen'den 5:40 ta servise binen öğrenciyi duyunca şok geçirmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?