aynen....:umursamaz:Herkes tek tip giyinsin tabiki. Serbest olursa alan var, alamayan var. Durumu olmayanlar için kötü olur bu. Elbetteki mavi önlükten bahsetmiyorum. Daha sevimli, 7-10 yaşa uygun kıyafet tercih edilebilir.şakkıdı
Önlük olunca sanki aradaki sınıf farkı kapanıyor mu????
Zaten alan var alamayan var denilenlerden alabilenler çocuklarını mahalle kullarına göndermiyor ya etüdlü okullara ya özellere yada işte iyi buldukları devlet okullarına rüşvetle bağışla sahte ikametghlarla gönderiyorlar.. Alamayanlar da kendi mahallelerindeki devlet kullarına talim ediyor...
Yani günümüzde alanla alamayan aynı snıflarda okumuyor....
Hasbel kadar öyle olduğunu varsayalım... Sadece önlük mü belirleyici faktör.. Nerde ayakkabı nerde çanta nerde beslenme çantası nerde içindeki yiyecekler....
Çocuk okula gierken en basiti çanta bile bir karşılaştırma konusudur.. Kimi pazardan 10 liraya çanta alır kimi mağazasan 80 liraya alır... Arasındaki farkı çocuk bilmez anlamaz mı sanırsınız...
Kimi beslenmeye peynir ekmek koyar kimisi balı ekmek meyve suyu muz koyar... Çocuk bunu farketmez mi sanırsınız....
Önlük bence sınıf farkını gösteren işaretlerden sadece biri.. tek gösterge değil.. Dolayısıyla çocukları o iğrenç önlüklere mahkum etmemek lazım...
Ayrıca milletvekileri de karşı çıkmı sınıf farkının belirginleşmesini engelliyor, önlük kakmasın falan demişler...
Önlüğü savunacaklarına sınıf farkını ortadan kaldırmaya çalışsınlar...
bılmıyorum ama kıyafetlerde ben yasadım cunku kres gıtmıstı kızım gecen yıl orda serbers bılıyorsunuz ve ben kızıma elbıse gıydırdıgım zaman otekı arkadasları kızımla dalga gecerlermıs bızım elbısemız daha guzel senınkı kotu ve kızım eve aglayarak gelırdı ben dha bunu gıymıycem neden benım oyle elbısem yok dıye halbukı gıydırdıgım elbıseler guzel ama cocuk ıste otekıler begenmıyor onların ustundekıler daha guzel ıste bu yuzden onluk olmalı yanı onluk degıl kıyafetler bır olmalı yalnısmı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?