Akademik anlamda ilerlemek için girdim aslında… Ama süreç yorucu ve ben şimdiden yorgunum.gerçekten hem maddi hem manevi anlamda katkısı olacaksa ielrde,oku ,değip değmeyeceğiyle ilgili bir konu.
okursan yaptığın harcama ,emek ,bunları düşün, değer diyorsan oku tabiki kim engel olabilir
sorması ayıp olmazsa hangi bölüm bu?Akademik anlamda ilerlemek için girdim aslında… Ama süreç yorucu ve ben şimdiden yorgunum.
Radyo Tv Sinema… Yani sadece otur ders çalış mantığı yok. Uygulaması tekniği bol bir bölüm.sorması ayıp olmazsa hangi bölüm bu?
ona göre cevap yazıcam
yani akademisyen olmak için önünüzde çok uzun yıllar var. öyle kolay değil.Radyo Tv Sinema
Yapamazsan bırakırsın arkadaşım, bunun için istifa etmeniz gerekmiyor sonuçta. Olumsuz düşünmeyin. Maşallah azimli bir insan olduğunuz belli, akademisyen olmak günümüz koşullarında oldukça zor ama bu hedeflenemeyeceği anlamına gelmez. Öğrenmenin, eğitimin yaşı yoktur, denemek de size bir şey kaybettirmez. Bence kimsenin lafına bakmayın.Merhaba kızlar. Motivasyona ihtiyacım var. Zira az önce üniversiteden hocam modumu düşürdü.11 yıllık ev hanımı ve 2 çocuk annesi iken 35 yaşımda kpss çalışıp,atandım. 4 yıllık memurum henüz Ben yapım gereği yerimde saymayı sevmem,hedef severim,hedefi olanları da severim. Dur hele bir dgs deniyim dedim. Kazandım. Memuru olduğum üniversitede hem de… Şimdi benim fakültem başka kampüste ben başka kampüste… Okuyacağım okulda görev yapmak için dilekçe yazdım ama tut ki gidersem de yönetimin bu konuda tutumu ne olur hiiç bilmiyorum. Memuriyet ile okul bi arada yürür mü? Bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Bir de ben 17 sene önce mezun olmuşum. Beni hemen 3.sınıftan başlatmayacaklar sanırım. Yolum uzun. Hocam öyle dedi çünkü ben akademik ilerlemek istiyorum. Ve bunun yüksek lisansı var,yabancı dili var vs vs. Bulunduğum üniversitenin benim dalımda yüksek lisansı da yok. Ola ki bitirirsem onun için de ayrıca yorulacağım. Hocam ya atanmışsın işte neye uğraşıyosun ki dedi ve benim modumu düşürdü. Hali hazırda gerçekten çok yoruluyorum kızlar. Bir de okul eklendi üstüne ve ben gerçekten korkuyorum. Kafamın karışıklığı yazıma yansıdı bunun için ayrıca özür dilerim. Yapabilir miyim? Akademik ilerleyebilir miyim bilmiyorum. Önlisans mezunuyum ve teknikerim. Lisans bitirmeden önümü açamıyorum kariyer anlamında… Ne dersiniz?
artmazyani akademisyen olmak için önünüzde çok uzun yıllar var. öyle kolay değil.
olunca da maaşınız iki katı artar diye tahmin ediyorum.
nerden baksanız5,6 yılınızı alacak gibi.
değer mi, ben çok istiyorsam denerdim.
ama sizin gibi başta yorgunum deyip motive değilsem de hiç başlamazdım
bu zorlu yola ancak güçlü bir irade ile girilir
Yani bence açıktan da olsa bi lisans tamamlama yapın sonrası Allah kerimAkademik anlamda ilerlemek için girdim aslında… Ama süreç yorucu ve ben şimdiden yorgunum.
Bana sorarsanız ben devam etmezdim. Sonuçta anneyiz ve bu güzel günler bir daha gelmiyor. Ben her boş anımı çocuğumla geçirmeyi tercih ediyorum.Merhaba kızlar. Motivasyona ihtiyacım var. Zira az önce üniversiteden hocam modumu düşürdü.11 yıllık ev hanımı ve 2 çocuk annesi iken 35 yaşımda kpss çalışıp,atandım. 4 yıllık memurum henüz Ben yapım gereği yerimde saymayı sevmem,hedef severim,hedefi olanları da severim. Dur hele bir dgs deniyim dedim. Kazandım. Memuru olduğum üniversitede hem de… Şimdi benim fakültem başka kampüste ben başka kampüste… Okuyacağım okulda görev yapmak için dilekçe yazdım ama tut ki gidersem de yönetimin bu konuda tutumu ne olur hiiç bilmiyorum. Memuriyet ile okul bi arada yürür mü? Bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Bir de ben 17 sene önce mezun olmuşum. Beni hemen 3.sınıftan başlatmayacaklar sanırım. Yolum uzun. Hocam öyle dedi çünkü ben akademik ilerlemek istiyorum. Ve bunun yüksek lisansı var,yabancı dili var vs vs. Bulunduğum üniversitenin benim dalımda yüksek lisansı da yok. Ola ki bitirirsem onun için de ayrıca yorulacağım. Hocam ya atanmışsın işte neye uğraşıyosun ki dedi ve benim modumu düşürdü. Hali hazırda gerçekten çok yoruluyorum kızlar. Bir de okul eklendi üstüne ve ben gerçekten korkuyorum. Kafamın karışıklığı yazıma yansıdı bunun için ayrıca özür dilerim. Yapabilir miyim? Akademik ilerleyebilir miyim bilmiyorum. Önlisans mezunuyum ve teknikerim. Lisans bitirmeden önümü açamıyorum kariyer anlamında… Ne dersiniz?
Tebrik ediyorum. Son noktaya kadar git asla bırakma kimse de hevesini kirmasin dinleme onlariMerhaba kızlar. Motivasyona ihtiyacım var. Zira az önce üniversiteden hocam modumu düşürdü.11 yıllık ev hanımı ve 2 çocuk annesi iken 35 yaşımda kpss çalışıp,atandım. 4 yıllık memurum henüz Ben yapım gereği yerimde saymayı sevmem,hedef severim,hedefi olanları da severim. Dur hele bir dgs deniyim dedim. Kazandım. Memuru olduğum üniversitede hem de… Şimdi benim fakültem başka kampüste ben başka kampüste… Okuyacağım okulda görev yapmak için dilekçe yazdım ama tut ki gidersem de yönetimin bu konuda tutumu ne olur hiiç bilmiyorum. Memuriyet ile okul bi arada yürür mü? Bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Bir de ben 17 sene önce mezun olmuşum. Beni hemen 3.sınıftan başlatmayacaklar sanırım. Yolum uzun. Hocam öyle dedi çünkü ben akademik ilerlemek istiyorum. Ve bunun yüksek lisansı var,yabancı dili var vs vs. Bulunduğum üniversitenin benim dalımda yüksek lisansı da yok. Ola ki bitirirsem onun için de ayrıca yorulacağım. Hocam ya atanmışsın işte neye uğraşıyosun ki dedi ve benim modumu düşürdü. Hali hazırda gerçekten çok yoruluyorum kızlar. Bir de okul eklendi üstüne ve ben gerçekten korkuyorum. Kafamın karışıklığı yazıma yansıdı bunun için ayrıca özür dilerim. Yapabilir miyim? Akademik ilerleyebilir miyim bilmiyorum. Önlisans mezunuyum ve teknikerim. Lisans bitirmeden önümü açamıyorum kariyer anlamında… Ne dersiniz?