- 3 Mart 2022
- 493
- 864
Merhaba kızlar. Motivasyona ihtiyacım var. Zira az önce üniversiteden hocam modumu düşürdü. 11 yıllık ev hanımı ve 2 çocuk annesi iken 35 yaşımda kpss çalışıp,atandım. 4 yıllık memurum henüz Ben yapım gereği yerimde saymayı sevmem,hedef severim,hedefi olanları da severim. Dur hele bir dgs deniyim dedim. Kazandım. Memuru olduğum üniversitede hem de… Şimdi benim fakültem başka kampüste ben başka kampüste… Okuyacağım okulda görev yapmak için dilekçe yazdım ama tut ki gidersem de yönetimin bu konuda tutumu ne olur hiiç bilmiyorum. Memuriyet ile okul bi arada yürür mü? Bilemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim. Bir de ben 17 sene önce mezun olmuşum. Beni hemen 3.sınıftan başlatmayacaklar sanırım. Yolum uzun. Hocam öyle dedi çünkü ben akademik ilerlemek istiyorum. Ve bunun yüksek lisansı var,yabancı dili var vs vs. Bulunduğum üniversitenin benim dalımda yüksek lisansı da yok. Ola ki bitirirsem onun için de ayrıca yorulacağım. Hocam ya atanmışsın işte neye uğraşıyosun ki dedi ve benim modumu düşürdü. Hali hazırda gerçekten çok yoruluyorum kızlar. Bir de okul eklendi üstüne ve ben gerçekten korkuyorum. Kafamın karışıklığı yazıma yansıdı bunun için ayrıca özür dilerim. Yapabilir miyim? Akademik ilerleyebilir miyim bilmiyorum. Önlisans mezunuyum ve teknikerim. Lisans bitirmeden önümü açamıyorum kariyer anlamında… Ne dersiniz?