- 1 Eylül 2021
- 31
- 15
- 22
-
- Konu Sahibi denizkizix
Inşaallah dilediğiniz gibi olur ve hayırlı bir şekilde sonuçlanırMerhaba ablalarım, okulumu değiştirip daha iyi bir okula geçmek için başvuruda bulundum. Başvurumun kabul olması için dua edebilir misiniz bana? En hayırlı dua başkasından alınan duadırsalatı tefriciye, yasin suresi okursanız çok mutlu etmiş olursunuz beni. Lütfen dua edecek olanlar ismimi geçirerek edebilirler mi, ismi beyza nur doğan. Benden de dua isteyebilirsiniz seve seve okurum Teşekkür ederim şimdiden
Çokkkk teşekkür ederimmGönlünüze göre olsun inşallah10 tane tefriciye okuyabildim sizin için Allah kabul ederse
Amin cümlemizin inşallahÇokkkk teşekkür ederimminşallah sizin için de her şey gönlünüze göre olur, Rabbim bütün dualarınızı kabul eder
İnşallah çok teşekkür ederim dua ederseniz de çok mutlu olurum, umarım tüm dualarınız kabul olur ve çok mutlu olursunuzInşaallah dilediğiniz gibi olur ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır
Ederim tabi kiİnşallah çok teşekkür ederim dua ederseniz de çok mutlu olurum, umarım tüm dualarınız kabul olur ve çok mutlu olursunuz
Bende buna benzer bir akademik sürecteyim. Yarın sonuçlar açıklanacak güzel dualarınızı alırımMerhaba ablalarım, okulumu değiştirip daha iyi bir okula geçmek için başvuruda bulundum. Başvurumun kabul olması için dua edebilir misiniz bana? En hayırlı dua başkasından alınan duadırsalatı tefriciye, yasin suresi okursanız çok mutlu etmiş olursunuz beni. Lütfen dua edecek olanlar ismimi geçirerek edebilirler mi, ismi beyza nur doğan. Benden de dua isteyebilirsiniz seve seve okurum Teşekkür ederim şimdiden
Tabii ederim lütfen siz de ismimi geçirerek bana dua edin, çok ihtiyacım varBende buna benzer bir akademik sürecteyim. Yarın sonuçlar açıklanacak güzel dualarınızı alırım
Ne okunacak cnmhmbg hayal_hatun Sohrab Cilekkokusuu Morrmeneksee Magnifiaque kızlar lütfen yardım eder misiniz ben de size dua ederim, çok ihtiyacım var
salatı tefriciye ya da sizi iyi hissettiren dualar varsa onu okur musunuzNe okunacak cnm
1 fetih suresi okurum senın ıcın Allah hayırla sonuclandırsın.salatı tefriciye ya da sizi iyi hissettiren dualar varsa onu okur musunuzYarın açıklanacak eğer sizin de benden istediğiniz dua varsa seve seve okuyabilirim. Yukarıda açıkladım, başka bir okula başvurdum o okula kabul edilmek için dua istiyorum. Adım beyza, rica etsem duanızda ismimi de geçirir misiniz, çok teşekkür ederim Rabbim umarım kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul eder
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, Allah kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaştırsın sizi inşaAllah1 fetih suresi okurum senın ıcın Allah hayırla sonuclandırsın.
Hıc onemlı degıl dua karsılıklı yapılmaz Allah rızası ıcın okurum
Aminnnnn canımÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız, Allah kalbiniz gibi güzel insanlarla karşılaştırsın sizi inşaAllah
evet, kabul edilmemişimSelam D denizkizix açıklandı mı?
Sağlık olsun, üzülmeyin.evet, kabul edilmemişim