Oku-yorum

teletubbies

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
11.206
29.521
Burada hem düzenli okumak/dinlemek hem de o kitaplar hakkında fikrimi yazmaya çalışacağım...
Bakalım neler olacak:)

TarihKitapYazarOkudum/DinledimSayfaYorum
04/08/19Sokrates'in SavunmasıPlatonD96sKitap genel olarak güzeldi. Beni üzen kısmı ise her dönemde olduğu gibi o dönemde de kadınların kadın gibi olmanın kötü görülmesi idi.
04/08/19Yoksul Köylünün OğluTolstoyDGüzeldi ama daha lise seviyesinde okunması daha iyi olabilecek bir kitaptı. Yine de severek dinledim.
07/08/19Yalnız Gezenin DüşleriJJ RousseauD127silginçti. insanın içindeki benliğe iyiliğe farklı ve gerçekçi bir bakıştı. ders alınacak hikayeler de vardı. sevdim
17/08/19Yeni AtlantisFrancis BaconD115sDinlerken aklıma George Orwell kitapları geldi :) olması gereken düzenin anlatılışı gibiydi.. keşke bizde de bu tarzda eserler olsa.
19/08/19Yeraltından NotlarDostoyevskiD160sKötümser ve egoist bir karakterli kitap. Kızgınım. Bu da kitabı gayet etkili bir kitap yapıyor..
26/08/19Defterimden Portrelerİlber OrtayıO292sBence herkesin alıp kütüphanesine eklemesi gereken bir şaheser

Son düzenleme:
Ekle

İlber Ortaylı Defterimden portreler bitti. 292 sayfa
Bence herkesin alıp kütüphanesine eklemesi gereken bir şaheser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…