- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- Konu Sahibi teletubbies
Burada hem düzenli okumak/dinlemek hem de o kitaplar hakkında fikrimi yazmaya çalışacağım...
Bakalım neler olacak:)
Bakalım neler olacak:)
Tarih | Kitap | Yazar | Okudum/Dinledim | Sayfa | Yorum |
---|---|---|---|---|---|
04/08/19 | Sokrates'in Savunması | Platon | D | 96s | Kitap genel olarak güzeldi. Beni üzen kısmı ise her dönemde olduğu gibi o dönemde de kadınların kadın gibi olmanın kötü görülmesi idi. |
04/08/19 | Yoksul Köylünün Oğlu | Tolstoy | D | Güzeldi ama daha lise seviyesinde okunması daha iyi olabilecek bir kitaptı. Yine de severek dinledim. | |
07/08/19 | Yalnız Gezenin Düşleri | JJ Rousseau | D | 127s | ilginçti. insanın içindeki benliğe iyiliğe farklı ve gerçekçi bir bakıştı. ders alınacak hikayeler de vardı. sevdim |
17/08/19 | Yeni Atlantis | Francis Bacon | D | 115s | Dinlerken aklıma George Orwell kitapları geldi :) olması gereken düzenin anlatılışı gibiydi.. keşke bizde de bu tarzda eserler olsa. |
19/08/19 | Yeraltından Notlar | Dostoyevski | D | 160s | Kötümser ve egoist bir karakterli kitap. Kızgınım. Bu da kitabı gayet etkili bir kitap yapıyor.. |
26/08/19 | Defterimden Portreler | İlber Ortayı | O | 292s | Bence herkesin alıp kütüphanesine eklemesi gereken bir şaheser |
Son düzenleme: