Oktay Kaynarca ile Gülben Ergen twitter'da kapıştı..

Bunların hepsi 90'lı yıllardanda önce aslında, 70'li Yılların sonlarına doğru Yeşilçam zor dönemlerden geçmeye başlayınca aslında gerçekte ticari kaygılar ve filmlerin seyredilme oranı düşünce, filmlerin masum kızları ve erkekleri yerini şuh kadınlar ve onları tuzağa düşüren erkeklere bıraktı, tecavüzcü Coşkun, Gazozcu Nuri Alço, Afrodit Banu Alkan devirleri başladı, çok afedersiniz ayıkla beni hüsnü gibi filmler piyasaya sürüldü, sonraları yani 90'larda türkücüler, mankenler, arabeskçiler ve tavernacılardan oluşan filmler devreye girdi, bizlerde videolarla tanıştık.
Sorsan hepsi sanat yaptı, hepsi sanatçı, dizilerde filmlerde oynayanlar oyuncudur, bir parçayı sadece yorumlayabilen şarkıcıdır.

Bizde herşey birbirine geçmiş durumda, mesela bizde fotoğrafa bile resim denir, fotoğraf çekilir, resim çizilir, bu Kazen'in repliği aşırdım

Diziyi ben çok beğendim ama şu 2. Kadın olayı benide fena sinir ediyordu bi iki izledim ama şimdi o sesi izliyoruz o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…