• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kartonkutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
4
0
86
Antalya
:çok üzgünüm:Merhaba 1 haftadır grip ve öksürük beni mahvetti ve kaçınılmaz olarak 5 aylık bebeğim de dün öksürmeye başladı.Doktor virüsün bulaşmış olabileceğini ama henüz ciğerlerin temiz olduğunu hastalığın seyrine bakmamız gerektiğini söyledi papatya çayı ve soğuk buhar makinesini kullanmamızı önerdi öksürüğü artarsa şurup verelim dedi.Öksürüğü bugün arttı dolu dolu öksürüyor hem ek gıda alıyoruz hemde emiyor.Biraz iştahsız ama şükür emiyor..Bir yerde öksürük balgamlı gibiyse şurup vermeyin öksürmesi balgamı atabilmek için gereklidir diye okudum.Kararsızım.Doktor hastalığın seyrine göre antibiyotik veririz bazı bebekler ilaca ihtiyaç duymaz hafif geçirir yüklenmeyelim dediği için beklemedeyiz.Sizlerin ilaç dışında bu tip durumlarda yaptığınız doğal rahatlatma yöntemleri varmı..burnu açık ama tıkanabilir benim yüzümden hasta oldu bebeğim sütte korumadı

canım öksürük balgamı atabilmek için gerekli evet ama problem şu ki bebekler balgamı öksürükle atamıyorlar,dışarı atılamayan balgam ise öksürüğün ciğerlere inmesine ve bronşite sebep oluyor bu yüzden eğer öksürüğü ilerlerse antibiyotik tek çözüm (balgam söktürücü ve öksürük şurupları bebekler için uygun değil,ağır geliyor)... şu an için boğazını rahatlatacak doğal çözüm ılık ıhlamur çayı... çok geçmiş olsun.

Benim 1 yaşında olduğu için bal-zencefil içiriyorum, ıhlamur içiriyorum . PEditus şurup veriyorum
Genelde balgamı atmak için kusuyo bizimki off bende çok çekiyorum valla 1 haftadır geçmek bilmedi
gündüz pek yok gece uyuyacağı zaman gıcık tutuyo illaki kusuyo rahatlıyo

Back