Sevgili hanımlar tecrübelerinizi lütfen paylaşın. Ben henüz 5 haftalık hamile olmama rağmen 10 gündür çok ağır hastalık geçiriyorum. Oldukça şiddetli öksürüğüm var bitkisel her kürü denememe rağmende iyileşemedim. Bu öksürük bebeğe zarar verir mi lütfen fikirlerinizi paylaşın çok endişeliyim :18:
Oncelikle hamileligin hayirli ugurlu olsun canim. Allah sihhatle yavruna kavusmayi nasip etsin.
Oksuruk ve dusuk konusunda hicbir fikrim yok ama insallah en kisa zamanda iyilesirsin. Bol bol ilik su tuketmeni onerebilirim eminim bitkisel herseyi zaten tuketiyorsundur.
Sevgili hanımlar tecrübelerinizi lütfen paylaşın. Ben henüz 5 haftalık hamile olmama rağmen 10 gündür çok ağır hastalık geçiriyorum. Oldukça şiddetli öksürüğüm var bitkisel her kürü denememe rağmende iyileşemedim. Bu öksürük bebeğe zarar verir mi lütfen fikirlerinizi paylaşın çok endişeliyim :18:
geçmiş olsun öksürük nöbetleri geldiğinde çam balı yesenız iyi geliyor öksürüğe ıhlamurdan başka bıtkısel çay içmeyın bence bu dönemde en azından doktorunuza sormadan içmeyin
suan aynı durum bende var öksuruk ,gecen hafta gıttım doktoruma rahımde kasılmaya sebep oldugu için iyi değil tabıkı yenı hamıleymıssın daha dıkkatlı ol sureklı lımon ılık su fılan tuket
çok geçmiş olsun. ıhlamur, bal, dışında hiç bir şey içmeyin. bol bol sıcak su içip, sert şeker gezdirin ağzınızda. ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, anestezinin etkisinden faranjit oldum. öyle böyle öksürük değildi, sabaha kadar uyutmazdı. daha tutunmamıştı bile bebeğim, ona rağmen tutundu. sonra daha da ilerledi 3 hafta öksürdüm ama çok şükür 37 haftalık olduk şimdi tekrar öksürüyorum ama yine faranjit oldum. 2 hafta kaldı doğuma