Bende agrıda var canım malesef 2 gındur sirkeli suyla gargara yapmaya calısıyorum 14.haftadayım ama mide bulantım hala gecmedigi icin zencefil falan yapamadım dahazencefil ve balı karıştırın öksürük kriziniz geldimi direk yutun valla ben hamileyken öle atlattım bunu. Daha da öksürmedm
Benim 14. Haftam Hamile bayanlar zencefil içmiş hep bu durumlarda bende birazdan zencefil bal limon yapıcaktım Nane limon yapim bareBen iki haftaya yakındır hastayım
Ateşim 40 kadar çıkmıştı
Doktor parol verdi yolladı
Bir haftadırda zatüre tadında öksürüğüm var
Dün yine başka doktora gittim 3 ay kritik dönem bol dinlen ve c vitamini al dedi
Antibiyotik tedavileri varmış ama önermiyorum dedi
Geçmiş olsun ama ıhlamır , zencefil ve yeşil çaylardan uzak dur
Canım bn daga dun gttım tekrar doktoraBenim 14. Haftam Hamile bayanlar zencefil içmiş hep bu durumlarda bende birazdan zencefil bal limon yapıcaktım Nane limon yapim bare
Yaa ben dun nane limon ondan oncrki gun ıhlamur ictim Ama bugun saglık ocagındaki doktor ıhlamur ic dedi hepsi degişik şeyler söylüyorlar ne yapıcagımı şaşırdımCanım bn daga dun gttım tekrar doktora
Bana nane kekık maydonoz zencefıl ıhlamur vs uzak dur dedı
Sadece bal ve lımon yap dedı
Valla canım ben neredeyse zatüreyimYaa ben dun nane limon ondan oncrki gun ıhlamur ictim Ama bugun saglık ocagındaki doktor ıhlamur ic dedi hepsi degişik şeyler söylüyorlar ne yapıcagımı şaşırdım
İçmiyim ozaman bende canım ben gribi Burun akıntısını oksurugı gectim Bogazım kotu agrıyor bugun limonlu cay falan ictim iyi geldi gibi ama benim faranjitim her sene cosar atesli sekilde yatar antibiotik kullanmadan gecmez Umarım bu sene oyle gecmez Allah yardım ederde Bogaz spreyi kullanıyorum mecbur bi sakıncası yok dediler Bare ılık suyun icine limon pekmez yapim Napcagımı sasırdım yaValla canım ben neredeyse zatüreyim
Ama çocuga etki edecek hiç birşey içmiyorum
Doktor ıhlamur gebelikte masum bir içecek degıl dedı
Bana doktor hiçbirsey içirmiyor bal limon harıcı , bitiklerdeyimİçmiyim ozaman bende canım ben gribi Burun akıntısını oksurugı gectim Bogazım kotu agrıyor bugun limonlu cay falan ictim iyi geldi gibi ama benim faranjitim her sene cosar atesli sekilde yatar antibiotik kullanmadan gecmez Umarım bu sene oyle gecmez Allah yardım ederde Bogaz spreyi kullanıyorum mecbur bi sakıncası yok dediler Bare ılık suyun icine limon pekmez yapim Napcagımı sasırdım ya
Anladım canım Sanada gecmiş olsun Allah yardım etsin şifa versin bebişlerimiz saglıklı sıhatli eli ayagı duzgun akıl saglıkları yerinde nasip etsin bizlere şanslı ullarından eyleyinBana doktor hiçbirsey içirmiyor bal limon harıcı , bitiklerdeyim
Gecmıs olsun cnm dıkkatlı ol herseyı ıcme
Amin canım inşallahAnladım canım Sanada gecmiş olsun Allah yardım etsin şifa versin bebişlerimiz saglıklı sıhatli eli ayagı duzgun akıl saglıkları yerinde nasip etsin bizlere şanslı ullarından eyleyin
Dikkat ettigimiz icin zaten oluyor bence Dikkat etmeseydim rahat olsaydım olmazdı eminim pimpirikli panik bi anne adayıyım malesefAmin canım inşallah
Hamilelikte hastaşık dahada zor
On kat dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?