• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksuruk bogaz agrısı grip

Kavuncuu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
226
111
303
Kızlar 2 gundur burnum akıyordu bugın hem oksuruk hem bogaz agrıaı basladı Faranjitim vardı zaten 14+5 Hamileyim yarın saglık ocagına gidicem ya ilac verirse cunku bu illet ilacsız antibiotiksiz gecmiyor Atesim cıkıcak diye cok korkuyorum faransit ates yapan bi hastalık cunku Oksurmekden uyuyamıyorum sirkeli suyla gargara yaptım kac kez Ilık su icine bal limon, nane limon Yok gecmiyor bebeğime zarar gelicek diye korkuyorum İlac kullanan oldumu hiç

Hamileyken hamilelere uygun antibiyotik agri kesici kullanilir
Dr un sana uygun olani verecektir endise etme

Sabah saglık ocagına gittim canım parol ve sprey verdi Antibiotik vermedi umarım spreyle gecer Korkum faranşitimin cosması :(

zencefil ve balı karıştırın öksürük kriziniz geldimi direk yutun valla ben hamileyken öle atlattım bunu. Daha da öksürmedm

zencefil ve balı karıştırın öksürük kriziniz geldimi direk yutun valla ben hamileyken öle atlattım bunu. Daha da öksürmedm
Bende agrıda var canım malesef 2 gındur sirkeli suyla gargara yapmaya calısıyorum 14.haftadayım ama mide bulantım hala gecmedigi icin zencefil falan yapamadım daha :( ama mecbur aksama yapıcam Doktor parol verdi icsemmi icmesemmi diye kararsızım ama atesim cıkıcak diye korkuyorum

Ben iki haftaya yakındır hastayım
Ateşim 40 kadar çıkmıştı
Doktor parol verdi yolladı
Bir haftadırda zatüre tadında öksürüğüm var
Dün yine başka doktora gittim 3 ay kritik dönem bol dinlen ve c vitamini al dedi
Antibiyotik tedavileri varmış ama önermiyorum dedi
Geçmiş olsun ama ıhlamır , zencefil ve yeşil çaylardan uzak dur

Ben iki haftaya yakındır hastayım
Ateşim 40 kadar çıkmıştı
Doktor parol verdi yolladı
Bir haftadırda zatüre tadında öksürüğüm var
Dün yine başka doktora gittim 3 ay kritik dönem bol dinlen ve c vitamini al dedi
Antibiyotik tedavileri varmış ama önermiyorum dedi
Geçmiş olsun ama ıhlamır , zencefil ve yeşil çaylardan uzak dur
Benim 14. Haftam Hamile bayanlar zencefil içmiş hep bu durumlarda bende birazdan zencefil bal limon yapıcaktım Nane limon yapim bare ☺️

Benim 14. Haftam Hamile bayanlar zencefil içmiş hep bu durumlarda bende birazdan zencefil bal limon yapıcaktım Nane limon yapim bare ☺️
Canım bn daga dun gttım tekrar doktora
Bana nane kekık maydonoz zencefıl ıhlamur vs uzak dur dedı
Sadece bal ve lımon yap dedı

Canım bn daga dun gttım tekrar doktora
Bana nane kekık maydonoz zencefıl ıhlamur vs uzak dur dedı
Sadece bal ve lımon yap dedı
Yaa ben dun nane limon ondan oncrki gun ıhlamur ictim Ama bugun saglık ocagındaki doktor ıhlamur ic dedi hepsi degişik şeyler söylüyorlar ne yapıcagımı şaşırdım

Yaa ben dun nane limon ondan oncrki gun ıhlamur ictim Ama bugun saglık ocagındaki doktor ıhlamur ic dedi hepsi degişik şeyler söylüyorlar ne yapıcagımı şaşırdım
Valla canım ben neredeyse zatüreyim
Ama çocuga etki edecek hiç birşey içmiyorum
Doktor ıhlamur gebelikte masum bir içecek degıl dedı

Valla canım ben neredeyse zatüreyim
Ama çocuga etki edecek hiç birşey içmiyorum
Doktor ıhlamur gebelikte masum bir içecek degıl dedı
İçmiyim ozaman bende canım ben gribi Burun akıntısını oksurugı gectim Bogazım kotu agrıyor bugun limonlu cay falan ictim iyi geldi gibi ama benim faranjitim her sene cosar atesli sekilde yatar antibiotik kullanmadan gecmez Umarım bu sene oyle gecmez Allah yardım ederde Bogaz spreyi kullanıyorum mecbur bi sakıncası yok dediler Bare ılık suyun icine limon pekmez yapim Napcagımı sasırdım ya

İçmiyim ozaman bende canım ben gribi Burun akıntısını oksurugı gectim Bogazım kotu agrıyor bugun limonlu cay falan ictim iyi geldi gibi ama benim faranjitim her sene cosar atesli sekilde yatar antibiotik kullanmadan gecmez Umarım bu sene oyle gecmez Allah yardım ederde Bogaz spreyi kullanıyorum mecbur bi sakıncası yok dediler Bare ılık suyun icine limon pekmez yapim Napcagımı sasırdım ya
Bana doktor hiçbirsey içirmiyor bal limon harıcı , bitiklerdeyim
Gecmıs olsun cnm dıkkatlı ol herseyı ıcme

Bana doktor hiçbirsey içirmiyor bal limon harıcı , bitiklerdeyim
Gecmıs olsun cnm dıkkatlı ol herseyı ıcme
Anladım canım Sanada gecmiş olsun Allah yardım etsin şifa versin bebişlerimiz saglıklı sıhatli eli ayagı duzgun akıl saglıkları yerinde nasip etsin bizlere şanslı ullarından eyleyin

Anladım canım Sanada gecmiş olsun Allah yardım etsin şifa versin bebişlerimiz saglıklı sıhatli eli ayagı duzgun akıl saglıkları yerinde nasip etsin bizlere şanslı ullarından eyleyin
Amin canım inşallah
Hamilelikte hastaşık dahada zor
On kat dikkat etmek lazım

zencefilden uzakmı dur dedi doktor. Hayret ya kime inansak bilemedik. Ben 3 ay boyunca bulantılarımı zencefil çayıyla dindrdim. Uzak durulması gereken şey adaçayı . İyi araştırıp öyle bilgi verin bence

Back
X