Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidasyon hakkında yardım

kristena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
250
0
46
Kars
Kızlar saçlarımda siyah boya var oksidasyonla açsam 2-3 kutu oksidasyon aldım..
Ne renge döner.
Kaç dakika bekletmem gerek kuzularım birde nasıl uygulanıyor.

Kızlar saçlarımda siyah boya var oksidasyonla açsam 2-3 kutu oksidasyon aldım..
Ne renge döner.
Kaç dakika bekletmem gerek kuzularım birde nasıl uygulanıyor.

oksidasyon cok az rengını kırar ama yıpratır da , bence palettenın yada kolestonun acıcısını yap hem ıstedıgın kadar acılır hemde yıpranması minimum olur

sacların omuzundan asadaysa 2 kutu kullan yetmez cunku bide 1 kere yap bıkac gun saonra aman begenmedım bıdaha acıyım deme sakın 3hafta once yaptım yıne yapıyım dedım az once avuc avuc sacım dokuldu agladım resmen bıdaha aman yani tamamı dokuluyo sandım yani:2: yani ilkınde bıse olmuyo ama ıkıncı asla onermıyorum tatlım

peki saçlarımı en son hangi renge kadar açar canm

eger aynı anda hızlı bı sekılde yedırırsen rahat 4 ton acar yanı ustundekı 5 6 ton demesıne bakma sonucta bızımkısı boyalı sac :) bole karamel turuncu arası bıse olursun tahminimce sarı olmadıgı surece kumral kızıl kave ne yaparsan tutar ustune istedigin renge baglı bırazda tabi . sana tavsıyem acınca bı sure boyama topuz yap gez falan sanlıyım kı ben actıgımda uyumlu bıseydı de 3 hafta boyamadan rahatca gezmistim :)

Gidip haftasonu alıcam yapıcam
Kaç dak bekletiliyor peki anacım
Saçlarımı karamel yapsın ben hiç boyamam

Gidip haftasonu alıcam yapıcam
Kaç dak bekletiliyor peki anacım
Saçlarımı karamel yapsın ben hiç boyamam

35 45 dk arası denıyo ama 35ı gecme derım yeterlı olur yani eger ınce tellı bı sac yapın varsa 35 hıc gecme hatta ,,, sıyahlarda cıg bı karamel olabılıyo muhakkak boya yapman gerekebılır tabı bıkac gun bakım yap dınlensın sacın ole boya hemen pesıne boyama bence canım

Aaarkdaşlar bu tür açöma işlemlerini kalşiteli ürün kullanan kuaför salonalrında yaptırın..kendiniz yapacaksınız hem yapısını bozacaksınız en renki olmayacak kuaföre giedeksiniz sizin için daha masraflı olacak..bu ürünler kansorefen madde içeriyor yoksa bukadar ucuz olurmu..ama illede kendim yapacağım diyorsanız..bana ulaşın ben size direktif olarak yardımcı olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…