Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar saçlarımda siyah boya var oksidasyonla açsam 2-3 kutu oksidasyon aldım..
Ne renge döner.
Kaç dakika bekletmem gerek kuzularım birde nasıl uygulanıyor.
Kızlar saçlarımda siyah boya var oksidasyonla açsam 2-3 kutu oksidasyon aldım..
Ne renge döner.
Kaç dakika bekletmem gerek kuzularım birde nasıl uygulanıyor.
oksidasyon cok az rengını kırar ama yıpratır da , bence palettenın yada kolestonun acıcısını yap hem ıstedıgın kadar acılır hemde yıpranması minimum olur
sacların omuzundan asadaysa 2 kutu kullan yetmez cunku bide 1 kere yap bıkac gun saonra aman begenmedım bıdaha acıyım deme sakın 3hafta once yaptım yıne yapıyım dedım az once avuc avuc sacım dokuldu agladım resmen bıdaha aman yani tamamı dokuluyo sandım yani:2: yani ilkınde bıse olmuyo ama ıkıncı asla onermıyorum tatlım
eger aynı anda hızlı bı sekılde yedırırsen rahat 4 ton acar yanı ustundekı 5 6 ton demesıne bakma sonucta bızımkısı boyalı sac :) bole karamel turuncu arası bıse olursun tahminimce sarı olmadıgı surece kumral kızıl kave ne yaparsan tutar ustune istedigin renge baglı bırazda tabi . sana tavsıyem acınca bı sure boyama topuz yap gez falan sanlıyım kı ben actıgımda uyumlu bıseydı de 3 hafta boyamadan rahatca gezmistim :)
Aaarkdaşlar bu tür açöma işlemlerini kalşiteli ürün kullanan kuaför salonalrında yaptırın..kendiniz yapacaksınız hem yapısını bozacaksınız en renki olmayacak kuaföre giedeksiniz sizin için daha masraflı olacak..bu ürünler kansorefen madde içeriyor yoksa bukadar ucuz olurmu..ama illede kendim yapacağım diyorsanız..bana ulaşın ben size direktif olarak yardımcı olurum...