duccio Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2011 181 2 116 İstanbul 19 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #1 kızlar boyalı yada boyasız saçına oksidan krem kullandınızmı hiç? boyasız saçta gördüm hoş bi renk vermişti
kızlar boyalı yada boyasız saçına oksidan krem kullandınızmı hiç? boyasız saçta gördüm hoş bi renk vermişti
D DDMHNF Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 18 1 36 Manisa 25 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #2 duccio .!.: kızlar boyalı yada boyasız saçına oksidan krem kullandınızmı hiç? boyasız saçta gördüm hoş bi renk vermişti Genişletmek için tıkla... selam benimde saçımda hiç boya yokç.bugun oksidan alıp deniycem ama benim saçlarım hafif sarı benim istediğim bir ton sarı yapmak
duccio .!.: kızlar boyalı yada boyasız saçına oksidan krem kullandınızmı hiç? boyasız saçta gördüm hoş bi renk vermişti Genişletmek için tıkla... selam benimde saçımda hiç boya yokç.bugun oksidan alıp deniycem ama benim saçlarım hafif sarı benim istediğim bir ton sarı yapmak
DenizlininDeniziCB Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2012 80 0 16 İstanbul 4 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi duccio #3 ben boyalı saçımda bir miktar kullanmıştım ama lastik gibi yaptı saçlarımı,tavsiye etmem açıkçası ...
ben boyalı saçımda bir miktar kullanmıştım ama lastik gibi yaptı saçlarımı,tavsiye etmem açıkçası ...