Oksaparı vurmayı unuttum

iwannabehappy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
115
88
18
43
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Kan pıhtılaşması olduğu için oksapar kullanıyorum. Akşamları dokuzdan dokuza vuruyordum. Dün akşam uyuyakalmışım. Oksaparı vurulmamış oldum. Şimdi aklıma geldi. Doktoru aramak için saat erken gibi geldi, arayamadım. Çok kızıyorum şuan kendime. Böyle bişey başına gelen var mı? Prospektüsünde aklınıza gelince vurun diyor. Bi şimdi bi de akşam saatinde mi vurulacam acaba? Ben de yaşadım sorun olmadı diyen var mı?

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Kan pıhtılaşması olduğu için oksapar kullanıyorum. Akşamları dokuzdan dokuza vuruyordum. Dün akşam uyuyakalmışım. Oksaparı vurulmamış oldum. Şimdi aklıma geldi. Doktoru aramak için saat erken gibi geldi, arayamadım. Çok kızıyorum şuan kendime. Böyle bişey başına gelen var mı? Prospektüsünde aklınıza gelince vurun diyor. Bi şimdi bi de akşam saatinde mi vurulacam acaba? Ben de yaşadım sorun olmadı diyen var mı?
Bende oksapar kullanıyorum tüp bebek oldupu için daha öncede düşük yaşadığım için ama kan pıhtılaşma sı testi yapılmadı tedbir amaçlı 0,4 lük her gün. Bazen aksıyor ertesi gün akşamı yapıyorum yine aynı saatte önceki gebeliğin de de öyle oldupu oluyordu Bi sıkıntı yaşamadım şükür. İnşallah sizde de sıkıntı olmaz merak etmeyin pıhtılaşma çok yüksek seviyede değilse akşam aynı saatinde yine yapın bence iğnenin etkisi devam ediyordur mutlaka yine de doktorunuza da sorun.

ben de kullanıyorum canım saati en başlarda birebir vuruyordum yavaş yavaş akşama çektiğim geç vurduğum oldu. Şükür bi sorun yaşamadım. Vurmadığım gün hiç olmadı geç de olsa mutlaka vurdum. Ama ben birşey olacağını zannetmiyorum 1 gün vurmamaktan. Sakıın yerine 2 tane vurmak falan gibi bi hata yapma ama bugün için. Artık geçti dün. Ondan önceki gün vurmuştun. Benim birde hapı var bikaç gün unuttuğum oldu hapı

Back
X