Merhaba oxaparı ayda bir sağlık ocağına yazdıra bilirsinMerhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba oxaparı ayda bir sağlık ocağına yazdıra bilirsinMerhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Merhaba elimde ocak 2024 son kullanım tarihli 3 kutu oksapar var isterseniz ücretsiz verebilirim sizeMerhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Merhaba elinizde bulunan oksapar 04mlik ise rica etsem bana verme şansınız var mı cidden zor durumdayım raporumun süresi bitti aile hekimine yazdırsam bile sgk artık karşılamıyor maddi imkanım almaya bile el vermiyor karnım burnumda 38haftalık gebeyim kan pıhtılaşmam cok yüksek riskli Bi gebeligim varMerhaba elimde ocak 2024 son kullanım tarihli 3 kutu oksapar var isterseniz ücretsiz verebilirim size
neden rapor çıkarmıyorsunuz ? ücretsiz alırsınızMerhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Dogumdan sonrada kullanma riskim var sırf sgk karsılamıyor diye Bi kutu için esenyurttadan Bakırköye kdr hastaneye yol çekiyorum son üç tane kaldı![]()
SGK neden karşılamıyor anlamadım. Raporunuzu yeniletemiyor musunuz? Doğumdan sonra da gerekecek evet. Bir çözüm bulmanız lazım
Benim de iki hamileliğimde de rapor çıkardık ve aile hekimine yazdırıyordum hep yada kontroller de doktora yazdırıyordumAile hekimim yazmıyor yaa
3 doktor imzali raporda ücretsiz alınır fakat ben sadece kadın doğum doktoruna raporu kullaniyorum kutu başına 100 120 civari ödeme yapiyorum. Yani kalp damar doktoru değil kadın doğum doktoru da rapor çıkartabilir aslinda. Değişik bi durum.Raporum hamileligin basında baslangıc tedavi diye sistemi girildi sadece 3 ay geçerli idi 3 ay tek ücretsiz alabildim sonra baktılar ignesiz olmuyor doguma kadar kullanacaksın dediler tekrar kalp damara gittigimde ek tedavi girin dahada kullanmam gerek dedim ondan sonrası ne kadar ugrassamda olmadı kalp damar doktoruna defalarca tanı kod tekrar girilmesine rapor yenilenmesine ragmen alamadım eczanelerde hep ya koddan sıkıntı cıktı ya heyet raporu istendi kapı kapı gez 3 doktordan yazılı kagıt imza topla dediler sgk karsılamıyor ücretsiz veremeyiz dediler
Kadın doğum cıkaramam kan pıhtılaşman bizim Alanımıza girmez kalp damarda cıkar dediler cıkardım 3 ay hayrını gördüm sonrasında aynı sizin gibi bende her seferi kadın doguma gidip reçete kesip 100lü fiyatlara alabiliyorum işte o rapora girmiyor oda en fazla 2kutu yani her iki haftada bir kaç km uzun yol çekiyorum sırf 900tl olan igneyi o fiyata alabilmek için3 doktor imzali raporda ücretsiz alınır fakat ben sadece kadın doğum doktoruna raporu kullaniyorum kutu başına 100 120 civari ödeme yapiyorum. Yani kalp damar doktoru değil kadın doğum doktoru da rapor çıkartabilir aslinda. Değişik bi durum.
Yani başımda olmasa bi sey demiycem fakat benimde pıhtılaşma sorunum var ve sadece kadın doğum raporu kullanıyorum. Aile hekimliği 3 aya kadar ilac yazabiliyor. 2 haftada bir yazdırmaya gerek yok.Kadın doğum cıkaramam kan pıhtılaşman bizim Alanımıza girmez kalp damarda cıkar dediler cıkardım 3 ay hayrını gördüm sonrasında aynı sizin gibi bende her seferi kadın doguma gidip reçete kesip 100lü fiyatlara alabiliyorum işte o rapora girmiyor oda en fazla 2kutu yani her iki haftada bir kaç km uzun yol çekiyorum sırf 900tl olan igneyi o fiyata alabilmek için
benim de bildiğim artık herkes katkı payı veriyor aile hekiminizde deneyin ben de öyle alıyorum hepimiz 120 tl mi o civarda birsey artık ödüyoruzKadın doğum cıkaramam kan pıhtılaşman bizim Alanımıza girmez kalp damarda cıkar dediler cıkardım 3 ay hayrını gördüm sonrasında aynı sizin gibi bende her seferi kadın doguma gidip reçete kesip 100lü fiyatlara alabiliyorum işte o rapora girmiyor oda en fazla 2kutu yani her iki haftada bir kaç km uzun yol çekiyorum sırf 900tl olan igneyi o fiyata alabilmek için