Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor çıkatırsanız çok daha uygun olur.Merhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Sürekli kullanacaksanız kadin dogumcu rapor veriyor bu ilaçlar için.Yazmıyorlar ne aile hekimi nede kasın doğumcu
Eger pıhtılaşma sorunu varsa kadın doğum doktoru rapor çıkartır. Oskopar kutusu 900 lira raporlu olunca 170 civarında ödeme oluyor. En son 7 kutu aldim 900 bin lira gibi ödeme yaptım. Hatta tamamen ücretsiz alabileceğin bi rapor daha var fakat o raporu almak biraz zorluyor açıkçası ben yaptiramadim. En yakın zamanda kadın doğum dan rica edin. Rapor oncesi aldığınız eczaneye de rica edin ücret geri ödemesi için raporu işleyerek alabilirsiniz. (Bazı eczaneler yardımcı oluyor)Merhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
tamamen ücretsiz olması için heyet raporu gerekiyor.Eger pıhtılaşma sorunu varsa kadın doğum doktoru rapor çıkartır. Oskopar kutusu 900 lira raporlu olunca 170 civarında ödeme oluyor. En son 7 kutu aldim 900 bin lira gibi ödeme yaptım. Hatta tamamen ücretsiz alabileceğin bi rapor daha var fakat o raporu almak biraz zorluyor açıkçası ben yaptiramadim. En yakın zamanda kadın doğum dan rica edin. Rapor oncesi aldığınız eczaneye de rica edin ücret geri ödemesi için raporu işleyerek alabilirsiniz. (Bazı eczaneler yardımcı oluyor)
Sgk ile anlaşmalı özel hastane doktorları ilaç raporları konusunda sıkıntı çıkarmıyor.Yaaa bana zalım doktor denk geliyor herhalde gittim tüp bebek yaptığın doktor yazsın deyip başından savdı beni![]()
Benim elimde var aralik ayinda son kullanma tarihi bitecek isinizi gorurseMerhabalar elinde oksapar veya enox olup bağışlamak isteyen veya uygun bir fiyata satmak isteyen varsa yazabilir mi acaba maalesef ay da 3000 e yakın tutuyor bu iğneler
Tabi görür daha var tarihine sonuçta yeriniz netde ve ne kadar istiyorsunuz ücretBenim elimde var aralik ayinda son kullanma tarihi bitecek isinizi gorurse
Aile hekimlerinden yazan oluyor dediler kadın doğumda da farklı teşhis girip yazıyorlarmış iyi bir doktora denk gelmek gerekiyor tüp bebekte de kalp atışını duyduktan sonra rapor çıkarıp yazdirabilirsinizAile hekimim yazmıyor yaa
3 kutu oksapar odemıyor 10 gunde 1 yazdırmanız lazım ben oyle yapıyorumKızlar bugün şanslı günümdeyim herhalde babamın aile hekimine gittik, kızım benim misafirim de iğnesi ilacı bitti yazar mısınız dedi adam hemen yazdı sağolsun 3 kutu iğne yazdı artık 1 ay düşünmem inşallah![]()
Ucrete gerek yok istanbuldayimTabi görür daha var tarihine sonuçta yeriniz netde ve ne kadar istiyorsunuz ücret
Yaaa çok teşekkür ediyorum inşallah ayarladım şimdi bir aylık çok iyisinizUcrete gerek yok istanbuldayim