Oksapar raporu

Liana3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
463
509
33
28
Merhaba hanımlar konular arasında baya baktım ama raporla ilgili pek bi şey bulamadığımdan yeni bir konu açmak istedim. Oksapar raporunu ne zaman çıkarabiliyoruz? Özel klinik takipli olduğumdan doktorumun reçetesini aile hekimime yazdırıyorum. Şu anlık henüz 10 günde bir yazdırmaya gidiyorum. Ne zamandan itibaren rapor çıkarabilirim? Bir de raporu illa araştırma hastanesinden mi yoksa sgk anlaşması olan herhangi bir özel hastane kadın doğum doktorundan çıkarabiliyor muyum?

Merhaba, ben devlet hastanesindeki kadın doğumcuya çıkarttırdım rapor 10 günde bir yazdırmaktan kurtuldum, ilk alırken yine 1 kutu veriyor ama sonra aile hekimi 6 kutu yazdı bir dahakinde daha fazla yazabilecekmiş inşallah sonra da doğum olur zaten. Özel hastanede çalışan kadın doğumcular da çıkarabiliyor sanırım benim doktorum çıkaralım demişti ben devlette halledince gerek kalmadı

Kalp atışını duyunca özelde çıkartıyor raporu o şekilde alabilirsiniz ücretsiz

Ben kadın doğumda çıkartamadım kardiyoloji de çıkardım

ben de özelde yazdırdım canım. kalp atışından sonra gebelik girdiler sisteme. şimdi bi kerede 3 kutu alıyorum

Kalp atışını duyduktan sonra özel hastanedeki kadın doğum doktorum rpaorumj çıkardı

Çok teşekkür ederiiim hepinize özelde bir doktora görüneyim o halde çünkü her 10 günde bir yazdırmaktan yoruldum
Kalp atışını duyduktan sonra özel hastanedeki kadın doğum doktorum rpaorumj çıkardı
ben de özelde yazdırdım canım. kalp atışından sonra gebelik girdiler sisteme. şimdi bi kerede 3 kutu alıyorum
Özelde reçete yazabilen kadın doğum doktoru çıkarabiliyor sisteme bi bilgi giriliyor hemen raporlu alabiliyosunuz ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…