Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göbekten yap dedi doktorum yapıyorum ama çok yanıyor 2.nci günüm bugün yaparken ağladım hem hormon heralde hem acıOscopar doğumda 1gun önce bıraktım.
Bende göbekte vurdum ama karnım sisince kolumda devam ettim doguma kadar vurdum.Bana göbekten yap dedi doktorum yapıyorum ama çok yanıyor 2.nci günüm bugün yaparken ağladım hem hormon heralde hem acı
doğum tarihi belirliyse sezeryan gibi mesela bir gün önce bırakılıyor hayırlı sıkıntısız doğum dilerimKızlar 31+5 hamileyim tedbir amaçlı 0.4 oksapar kullanıyorum baştan beridir doğumdan ne kadar önce bıraktınız sadece iğne kullanıyorum coraspirin 20. Haftada bırakmıştım
Doğumdan 36 saat önce bıraktım ben deKızlar 31+5 hamileyim tedbir amaçlı 0.4 oksapar kullanıyorum baştan beridir doğumdan ne kadar önce bıraktınız sadece iğne kullanıyorum coraspirin 20. Haftada bırakmıştım
Normal olabilir ilk çocuğum normal doğdudoğum tarihi belirliyse sezeryan gibi mesela bir gün önce bırakılıyor hayırlı sıkıntısız doğum dilerim
Kaçıncı haftada başladınızBende göbekte vurdum ama karnım sisince kolumda devam ettim doguma kadar vurdum.
doktorunuz onu kontrol gününüzde söyler o zamanNormal olabilir ilk çocuğum normal doğdu
Kalbi attığı zaman hemen başladım.Kaçıncı haftada başladınız
Bende keseyi görünce başladı doktor bugün kalp atışını duydum Allahımın izniyleKalbi attığı zaman hemen başladım.
Doktorunuz ne zaman derse o zaman herkesin süreci çok farklıKızlar 31+5 hamileyim tedbir amaçlı 0.4 oksapar kullanıyorum baştan beridir doğumdan ne kadar önce bıraktınız sadece iğne kullanıyorum coraspirin 20. Haftada bırakmıştım