Oksapar ne zaman bırakılmalı

gulmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
591
422
33
29
Kızlar 31+5 hamileyim tedbir amaçlı 0.4 oksapar kullanıyorum baştan beridir doğumdan ne kadar önce bıraktınız sadece iğne kullanıyorum coraspirin 20. Haftada bırakmıştım

Kızlar 31+5 hamileyim tedbir amaçlı 0.4 oksapar kullanıyorum baştan beridir doğumdan ne kadar önce bıraktınız sadece iğne kullanıyorum coraspirin 20. Haftada bırakmıştım
doğum tarihi belirliyse sezeryan gibi mesela bir gün önce bırakılıyor hayırlı sıkıntısız doğum dilerim

Doğumdan 36 saat önce bıraktım ben de

Faktör 5 sorunlu benimde doktor hem iğne hem hap başladı ama ben suanlik hapı kullanıyorum sadece. iğneyi kullanmaya korkuyorum kanama olur diye daha kalp atışını duymadik salı günü gidicez doktorumla iyice konuşup oyle kullanmaya başlamak istiyorum

Doktorunuz ne zaman derse o zaman herkesin süreci çok farklı

Back
X