Kızlar Oksapar için rapor yazdıranlar nasıl nerede yazdırdınız ? Ben kafa yiyecem lütfen yardımcı olun ! Devlet Hastanesi'ne gittim biz sana asla bakmayız riskli gebeliğe girer dediler araştırma Hastanesi'ne gittim kadın doğum uzmanı beni hematolojiye gönderdi onlar rapor yazar dedi. Hematoloji doktoru başka testler istedi ve ilaç yazmadı ki ilacım yarın bitiyor iğneler. Rapor için değil değerlendirmek için gönderdi seni doktorun dedi !!! Trombofili testimi da aldım elimde baya homozigot yazıyordu yani kan pıhtılaşma bozukluğum VAR !! Tekrarlayan düşük da yaşadım ilk defa bebeğim 8. haftaya geliyor düşsün mi istiyorlar anlamadım napiyim lütfen söyleyin !!
İlk defa özelde yazdırdım ilacı o da randevu bulamadığım için devlette özele gitmek zorunda kaldım düşükten korktuğum için ama sürekli özelde takibini yapamam devlette de ilgilenmiyorlar çok korkuyorum
İlk defa özelde yazdırdım ilacı o da randevu bulamadığım için devlette özele gitmek zorunda kaldım düşükten korktuğum için ama sürekli özelde takibini yapamam devlette de ilgilenmiyorlar çok korkuyorum