Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oksapar fiyati
- Konu Sahibi Bahar64
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebelik 2023 oksapar 4000 tüpbebek tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.859
- 3
- 89.164
- 528
Aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Çok daha azını ödersiniz.Normal fiyatı 650 TLydi diye hatırlıyorum.Merhaba oksapar 4000mg fiyatini bilen var mi?
Bide cok acitiyo diyorlar bu dogru mu acimamasi icin ne yapabiliriz?
- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 48
- 28
Ben kullanıyorum çok yakıyor bence günaşırı kullanıyorum.Merhaba oksapar 4000mg fiyatini bilen var mi?
- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
Merhaba. Ben de enox kullanıyordum sanırım oksapar ile muadil. dün doktora gittiğimde clexane o.4. yazdı. Bunun biraz daha fiyatlı ama daha az acıtacağını söyledi. Henüz denemedim, ama aile hekimine yazdıracağım.Merhaba oksapar 4000mg fiyatini bilen var mi?
Son düzenleme:
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Bugün doktoruma gittim oksapar corasprin verdi bunlar 88 tl tuttu kalp atisini duyunca rapor cikartiriz dedi 10 günluk var bu bitince saglik ocaginda yazdirabilirsin dedi
Acimasina gelince yakiyo ama dayanilmayacak aci degil bi de ilk sefer bu igneyi kullandigim icin bu kadar cok acidi galiba alisacaz bebegim icin herseye raziyim ben bu zamani 3 senedir bekliyrm insallah gebeligim sorunsuz gecer lütfen dua edin bana ve evlat ceken herkese Allahim tez zamanda kucaklarini doldursun.
Acimasina gelince yakiyo ama dayanilmayacak aci degil bi de ilk sefer bu igneyi kullandigim icin bu kadar cok acidi galiba alisacaz bebegim icin herseye raziyim ben bu zamani 3 senedir bekliyrm insallah gebeligim sorunsuz gecer lütfen dua edin bana ve evlat ceken herkese Allahim tez zamanda kucaklarini doldursun.
- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 34
merhaba ben oksapar kullanıyordum. hali hazırda göbekten Progestan iğne olduğum için oksaparı kolumdan denemeye çalıştık ama çok acıdı. göbek daha az acıtıyor. daha sonra arkadaşım tavsiyesiyle enox aldım oksaparın mudaili ve bence daha az acıtıyor. hatta hiç acıtmıyor bence. arada hafif morluklar oluyor ama neye göre oluyor onu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :/
Bende göbekten uyguluyorm acima ilk baslarda oluyodu simdi hic olmuyo denilcek kadar oluyo göbegimi iki parmak sıktrirak vuruluyorm icinde ki ilac bitene kadar bi de yavas enjekte ediyorum ilaci enjekte ederken aciyinca duraklayip aci gecince tekrar devam ediyorum tabi morarma oluyo ama moraran yer acimiyo zamanla gececegini ümit ediyrmmerhaba ben oksapar kullanıyordum. hali hazırda göbekten Progestan iğne olduğum için oksaparı kolumdan denemeye çalıştık ama çok acıdı. göbek daha az acıtıyor. daha sonra arkadaşım tavsiyesiyle enox aldım oksaparın mudaili ve bence daha az acıtıyor. hatta hiç acıtmıyor bence. arada hafif morluklar oluyor ama neye göre oluyor onu bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :/