• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar-Enox iğne ihtiyacı..

Zelish_88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
1
0
1
36
Merhaba arkadaşlar, 32 yaşındayım. daha önce 3 düşük yaşadım, çocuğum yok, şuan 14 haftalık hamileyim, ama maalesef her gün kullanmam gereken kan sulandırıcı Oksapar-Enox iğneler piyasada bulunmamaktadır. Daha önceden kullanıp elinde fazla kalan ve kargoyla ulaştırabilecekler cevap yazarsa çok sevinirim..

Etken maddesinde sorun varmış. Yurtdışından gelmiyormuş. Dolayısıyla depolarda da yokmuş ya

Merhaba bende 12 haftalık hamileyim,Niğdedeyim.bende bulmakta zorlanıyorum,oksapar enox clexane elinde olanlar bize ulaşır msınız lütfen??...

Merhaba bende 12 haftalık hamileyim,Niğdedeyim.bende bulmakta zorlanıyorum,oksapar enox clexane elinde olanlar bize ulaşır msınız lütfen??...
Clexane zaten 4 senedir Türkiyeye gelmiyormuş. Oksapar yada Enox araştırın. İnşAllah dönüş yapan olur. Ama tavsiyem eczaneleri arayın tek tek. Zaten depolarda yok. Kalmışsa eczanelerde kalmış oluyor. Ben o şekilde buldum. Allah kolaylık versin hepimize👐

Back