• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksapar 0.4 elinde olan

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.507
2.037
133
Merhaba elinde oksapar 4000 yada 6000 olan varsa yardımcı olabilir mi kızlar acil ihtiyacım var kargoyu karsılarım yada Ankara içi elden alabilirim

Bende 4000 lik kullanıyorum raporlu 3 kutusu 580 tl veriyoruz bu durumda 6 kutu 1160 tl yapar fiyat sizde neden okadar yüksek çıkmış anlamadım

Merhaba kızlar evet iğnelerin fiyatı arttı 3 kutu 4000 lik iğne 1150 tl.size bir sorum olacak.20.haftadayım baştan beri 4000 kullanıyorum ancak bugün bir prof. 6000 kullanmalısın dedi.
MTHFR (A1298C) homozigot
HETEROZIGOT PAI-1 (4G/5G) kilom 65.
Sizde genlerinizi ve kaçlık kullandığınızı lütfen yazarmısınız çok kararsız kaldım

Merhaba kızlar evet iğnelerin fiyatı arttı 3 kutu 4000 lik iğne 1150 tl.size bir sorum olacak.20.haftadayım baştan beri 4000 kullanıyorum ancak bugün bir prof. 6000 kullanmalısın dedi.
MTHFR (A1298C) homozigot
HETEROZIGOT PAI-1 (4G/5G) kilom 65.
Sizde genlerinizi ve kaçlık kullandığınızı lütfen yazarmısınız çok kararsız kaldım
Merhaba canım bende tek gen var ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum hatta doktorum doğuma kadar kullanmana gerek yok biraz daha ilerleyelim bıraktırmayı düşünüyorum demişti ve 4000 lik kullanıyorum. Maaşlara zam gelmeden herşeye zam geldi 🫣🫣

Merhaba canım bende tek gen var ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum hatta doktorum doğuma kadar kullanmana gerek yok biraz daha ilerleyelim bıraktırmayı düşünüyorum demişti ve 4000 lik kullanıyorum. Maaşlara zam gelmeden herşeye zam geldi 🫣🫣
Hangi gen olduğunu öğrenme şansın varmıı bana çok yardımcı olursun.okadar kafam karıştıki 4000 yetersizmi acaba diye?gidip 6000 de yazdırıp alamıyorum çünkü elimde 1 aylık iğne var

Hangi gen olduğunu öğrenme şansın varmıı bana çok yardımcı olursun.okadar kafam karıştıki 4000 yetersizmi acaba diye?gidip 6000 de yazdırıp alamıyorum çünkü elimde 1 aylık iğne var
Raporlarım bazanın altında olduğu için kaldırma şansım yok canım ya. Doktoruna söylemedinmi hocam elimde olan bitmedi o yüzden yazdıramıyorum diye

Canım e nabızdan epikrizime baktım tesadüf orda gördüm homozigotmuş bende olan

Raporlarım bazanın altında olduğu için kaldırma şansım yok canım ya. Doktoruna söylemedinmi hocam elimde olan bitmedi o yüzden yazdıramıyorum diye
Kendi doktorum farklı o 4000 diyor.bu doktora şehir dışında olduğum için bir kez gittim 6000 lik dedi 4000 yetersiz dedi.yani fikir ayrılığı var 2 doktor arasında hangisinin doğru olduğu hakkında kararsız kaldım oyüzden merak ediyorum bu genlere kaçlık kullanıyor diğer arkadaşlar.

Back