Bebek İkinci El Okiedog çanta ve erkek bebek kıyafetleri!!!

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097

Resimdeki model (okiedog damask sumo modeli) çanta, sıfır, etiketli, aksesuarları tam.

Mothercare Sweatler 15 lira

Motherlove şortlar 5 lira. Lacivert , bebe mavisi ve grisi de var

Motherlove tshirtler. 8 lira tanesi

Son düzenleme:
Mothercare kot 9-12 ay. Ama biraz büyük kalıp. Az giyildi, tertemiz. 20 lira
f&f yazlık ince kot 12-18 ay, 2-3 kez giyildi, tertemiz. 15 lira
F&f içi polarlı eşofman, tertemiz. 6-9 ay. 10 lira

Bu arada fotoğraflar telefonumda düz ama burada niye yan çıktı anlamadım. Kimseyi boyun fıtığı yapmak istemem yani

Arkadaşlar elimde fazla sayıda milupa kavanoz mama ve birkaç kutu aptamil 2-3 numara devam sütü mevcut. Tarihleri geçmeden ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. Ilgilenenler yazsın lütfen.

Arkadaşlar elimde fazla sayıda milupa kavanoz mama ve birkaç kutu aptamil 2-3 numara devam sütü mevcut. Tarihleri geçmeden ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. Ilgilenenler yazsın lütfen.
Canım merhaba bana gönderebilir misin?ne kadar ücreti?

mrb benim o o mama ve sütlere çok ihtiyacım var şırnak silopiden yazıyorum burda yasaktan dolayı çok mağduruz bide fiyat öğrenebilirmiyim bebeğim 8 aylık

Ben okiedog çantayla ilgileniyorum pazarlik sünnettir 130 tl olurmu yoksada verdiginiz fiyattan alirim kahramanmaraşta ikamet etmekteyim ihtiyacim var

Ben okiedog çantayla ilgileniyorum pazarlik sünnettir 130 tl olurmu yoksada verdiginiz fiyattan alirim kahramanmaraşta ikamet etmekteyim ihtiyacim var

Merhaba, pazarlık payı yok maalesef. Ve çantanın talibi var şu an. O vazgeçerse sizi haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…