- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Bu hastalıkta farkındalık çok önemli.Genetikte olabiliyor aileden cevreden yada stresle birlikte ortaya cikabilio
Ben basindan beri farkindayim sacma ve anlamsiz oldugunu ama kendimi durduramiyrm ve yapmadan rahat edemiyrm oyuzden mecburen yapiyrmBu hastalıkta farkındalık çok önemli.
Bence sende ilerlemeden terapi almalisin canim cunku benimde ilk ellerimi yikamayla basladiBende el yıkama kaldı bi tek onuda naptıysam bırakamıyorum.
Önceden ellerimi sayıyla yıkıyordum, ve besmele cekıyordum herseyi sayıyla yapıyordum şimdi onu bıraktım şükür yoksa sonu gelmiyordu.
Sildigim yeri en az 3- 4 kere siliyordum şimdi onuda bırakıyorum.
Misafir gelince diken üstünde oturuyordum bi yerler kirlencek diye.
Cam kırıgı ve Sıvı yag korkulu rüyamdı onlara alerjim vardı resmen
Kumandaya dokunsam elimi yıkardım,
Elime sinek konsa hemen yıkıyorum hala.
Bi şişe şampuan 2 duş benim için onuda halledicem
Ben atlattım canım cogunu söylediklerim eskiden yaptıklarım ve cevremdeki insanlarda artık rahatsız oldugumu düşünüyorduBence sende ilerlemeden terapi almalisin canim cunku benimde ilk ellerimi yikamayla basladi
Ayyy sevindim o zaman canim cunku gercekten sorunlu bi yasantin oluo herkesin normal olarak yaptigi seyler senin rituelin gibi surekli yapiosunBen atlattım canım cogunu söylediklerim eskiden yaptıklarım ve cevremdeki insanlarda artık rahatsız oldugumu düşünüyordu
Sadece el yıkamayı bırakamadım.
Senin elinde kurtulmak yoksa baglasalar duramazsınAyyy sevindim o zaman canim cunku gercekten sorunlu bi yasantin oluo herkesin normal olarak yaptigi seyler senin rituelin gibi surekli yapiosun
Cok saol gercektençok geçmiş olsun
O da cok zordur eminim bende allahtan o yokÖnce insan bence kendi kendini telkin edecek.
Bende mesela yapmassam kötü bişey olacak hissi vardı hep ama kendimi sıka sıka artık yok gibi.
Genellikle kötü bişey olacakmış hissi oluyor. Ne olabilir desen tarif edilmez degiişik bişey.Dışarda olduğumuz için çubuk krakeri peçeteyle tutup yiyen bir yakınıma tam olarak hangi motivasyonla bunu yaptığını sormuştum..Yani mikrop kapıp ölmek mi, kusma korkusu mu, yani maksimum ne olabilir böyle tedbir aldıran diye ama net bi cevap alamadım hala da merak ederim . Eğer hastalık olarak kabul ediyorsanız acil şifa diliyorum değilse de umarım baş etmeyi başarırsınız , bir belgesel var bununla ilgili , görüyorum zor bir hayat..
Sinir sıkıntı agresiflik ne ararsan vardiSenin elinde kurtulmak yoksa baglasalar duramazsın
Bende sinirde yapıyordu mesela
Ben hastalik sayiyorum cunku 1 sene oncesine kadar hicbirsey yoktu herseyim normaldi.gercekten zor ama yavas yavas asiyorum allahin izniyle.Muhtemelen o yakininizinda ya mikroplarla yada elleriyle ilgili bi takintisi varDışarda olduğumuz için çubuk krakeri peçeteyle tutup yiyen bir yakınıma tam olarak hangi motivasyonla bunu yaptığını sormuştum..Yani mikrop kapıp ölmek mi, kusma korkusu mu, yani maksimum ne olabilir böyle tedbir aldıran diye ama net bi cevap alamadım hala da merak ederim . Eğer hastalık olarak kabul ediyorsanız acil şifa diliyorum değilse de umarım baş etmeyi başarırsınız , bir belgesel var bununla ilgili , görüyorum zor bir hayat..
Bi ara esim gelicek bakicak diye yapamiyodum onun gitmesini bekliodum ama yine yapiodum yine yapiodummmSinir sıkıntı agresiflik ne ararsan vardi
Ohh ne guzel kurtulmussun bide yapmamak icin bi aciklamada yapiosun kendine tabi yoksa mantikli gelmioGenellikle kötü bişey olacakmış hissi oluyor. Ne olabilir desen tarif edilmez degiişik bişey.
Mesela ben aman ne olacak en fazla ölürüm diye diye kurtuldum bence
Genellikle kötü bişey olacakmış hissi oluyor. Ne olabilir desen tarif edilmez degiişik bişey.
Mesela ben aman ne olacak en fazla ölürüm diye diye kurtuldum bence
Bence insanın boş vakti çok olunca daha çok oluyor.Ben de şuan görünürde mükemmel , herşey düşünülmüş,ama hijyen anlamında emin olmadığım bir yere üyeyim , yüzmeye gidiyorum..ne biliyim ilaçlı ayak havuzu falan yok mesela..Millet rahatlıkla lavaboya gidip aynı terliği havuzun yanında çıkarabiliyor kötü oldum şimdi düşününceBazen aklımı birşeyler kemiriyor ama hemen kovalıyorum çünkü üstelersem asla devam edemem ve yüzmek zorundayım..Yüzmessem daha büyük acılar beni bekliyor diyorum Allah'a emanet dalıyorum yani Acaba diyorum üzerinde yoğunlaşınca mı gelişiyor hastalık?
Ustune ustune gittikce buyuyor onemsemezsen kuculuo birazda olsa takti mi takiyosun yaniBen de şuan görünürde mükemmel , herşey düşünülmüş,ama hijyen anlamında emin olmadığım bir yere üyeyim , yüzmeye gidiyorum..ne biliyim ilaçlı ayak havuzu falan yok mesela..Millet rahatlıkla lavaboya gidip aynı terliği havuzun yanında çıkarabiliyor kötü oldum şimdi düşününceBazen aklımı birşeyler kemiriyor ama hemen kovalıyorum çünkü üstelersem asla devam edemem ve yüzmek zorundayım..Yüzmessem daha büyük acılar beni bekliyor diyorum Allah'a emanet dalıyorum yani Acaba diyorum üzerinde yoğunlaşınca mı gelişiyor hastalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?