Okbliler ve yasantilari

Safir29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
81
29
3
Ben bir okbliyim bunu yazmak ne kadar tuhaf gelsede kabullendim birazda olsa.Benim takintim temizlik konusunda ve her yeri temizlememe ragmen pis gelmesi.Sizlerinde boyle sorunlariniz varsa benimle paylasir misiniz???

Merhaba ikizim :))) bir süre kendimi telkin ile düzeltmiş olsam da asla düzelmedm haaa eskiye nazaran iyiyim ama tabiki de evi didik didik Edip bir kaç saat sonra " ev pis mi? " Düşüncesi ile savaşıyorum. Allah'tan bebeğim var da onunla oyalanip unutuyorum... Hele misafir gelip gidince ertesi gün mutlaka dip köşe yapıyorum... İlaç da kullandım zamanında ama bitmedi bitmiyor ... Sadece hafifledi ...

pis olunca hasta olurum diye mi düşünüyorsunuz?
yoksa tamamen mantık dışı şekilde temizlemek mi istiyorsunuz
sadece meraktan soruyorum mazur görün

Merhaba ins sende bende duzeliriz bende de dokunamama gibi bi hastalik var pis gelio dokunamiyorum temizlemis miydim diyorum hayde tekrar bastan.Cok sanslisin bebisin var ne guzel masallah onunla kafan dagiliyodur biraz benim cocugumda yok sardikca sariyorum.Sanada yazik ya her misafir geldiginde temizlemekte zor

Benimde el yikama takintim vardi. Bir sivi sabun 2 gunde biterdi dusunun.. Bir turlu temiz hissetmiyordum. Yillar sonunda cok sukur kurtuldum.. Her sey zihinde bitiyor.. Size de cok gecmis olsun..

Seninki baya sıkıntı canım, benim eski halim gibisin ben oturdgm yerden kalktığımda üstümü temizlerdm sonra gider ellerimi yikardm ama benimki tamamen depremde senesinde o pis yerlerde yatıp kalkmayla geldi heryerde ölü insanlar ... Oradan kaldı bende maalesef.. tedavi olmayı düşünmedin mı ?

Bir travma yaşadın mı? Geçmişte yaşadığın birşeyler oldu mu? Birde ne boyutta?
Bana soruyorsaniz eger daha oncede anksiyete yasamistim 7 ay ilac kullanmistim bir sene sonra tamamen gecmisti.Ama simdi tekrar baska bi yerden patlak verdi doktor mukemmelliyetciliginizden patlak vermis dedi.zu anda 65 mg ssri kullaniyorum.Ilk zamanlar cok kotuydum hicbi yere oturamiyodum yatamiodum surekli carsaf degoistiriodum hicbiseye temizlemeden dokunamiyodum.ilac kullanmaya basladiktan sonra daha iim cok sukur az da olsa onemsememeyi ogrendm

Tedavi oluyrm cnim evet yaa nerden baslasam bilmiyrm valla bende birden cok vardi takinti 3u gecti sayilir bi bu kaldi iste

Tedavi oluyrm cnim evet yaa nerden baslasam bilmiyrm valla bende birden cok vardi takinti 3u gecti sayilir bi bu kaldi iste
Çok zor seni çok iyi anlıyorum.. nasıl başladığına inmek çok önemli... Dediğim gibi benim olay 99 depremi ile başladı yenemedim azaldı ama geçmedi..

Benimde el yikama takintim vardi. Bir sivi sabun 2 gunde biterdi dusunun.. Bir turlu temiz hissetmiyordum. Yillar sonunda cok sukur kurtuldum.. Her sey zihinde bitiyor.. Size de cok gecmis olsun..
Ahh canim nasil iyi anliyorum seni bir bilsem ben bi gunde aksama kadar bitiriyodum bi paket sabunu.O takintim benimde gecti cok sukur ilaclarla.cok tesekkur ederm cnmm☺

Çok zor seni çok iyi anlıyorum.. nasıl başladığına inmek çok önemli... Dediğim gibi benim olay 99 depremi ile başladı yenemedim azaldı ama geçmedi..
Zaten su anda tamamen gecmesini beklemiyorum ama biraz daha azalsa en azindan gunluk yasantimi engellemese de yeterli.Benimde stresten sıkıntıdan oldu cnmm kendini sık sık bi yere kadar iste sonra bi yerden patlio

Geçmiş olsun canım. Terapi aldın mı peki?

Zaten su anda tamamen gecmesini beklemiyorum ama biraz daha azalsa en azindan gunluk yasantimi engellemese de yeterli.Benimde stresten sıkıntıdan oldu cnmm kendini sık sık bi yere kadar iste sonra bi yerden patlio
Eşin destek olmuyor mu bu konuda? Dışardan destek çok önemli gerçekten.. sağ olsun annem ve eşim bu konuda bana çok yardımcı oldular... Bazen tamamen geçmesin diyorum ya pis pasaklı olup çıkarım falan

pis olunca hasta olurum diye mi düşünüyorsunuz?
yoksa tamamen mantık dışı şekilde temizlemek mi istiyorsunuz
sadece meraktan soruyorum mazur görün
Hasta olurum diye deilde dini yonden kendimi suclu hissediyorum acaba her yer pis mi diyerekten ve temizledigimi de unutuyrm temizlemis miydim diye suphede kaliyorum sonra en iyisi temizsede yine temizlemek diyorum

Eşin destek olmuyor mu bu konuda? Dışardan destek çok önemli gerçekten.. sağ olsun annem ve eşim bu konuda bana çok yardımcı oldular... Bazen tamamen geçmesin diyorum ya pis pasaklı olup çıkarım falan
Esimde ailemde yardimci oluyolar saolsunlar ama bi yere kadar sonra boyle takintili yasamak cok zor surekli temizlik dus ve yatmayla geciodu ilk zamanlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…