Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ins sende bende duzeliriz bende de dokunamama gibi bi hastalik var pis gelio dokunamiyorum temizlemis miydim diyorum hayde tekrar bastan.Cok sanslisin bebisin var ne guzel masallah onunla kafan dagiliyodur biraz benim cocugumda yok sardikca sariyorum.Sanada yazik ya her misafir geldiginde temizlemekte zorMerhaba ikizim :))) bir süre kendimi telkin ile düzeltmiş olsam da asla düzelmedm haaa eskiye nazaran iyiyim ama tabiki de evi didik didik Edip bir kaç saat sonra " ev pis mi? " Düşüncesi ile savaşıyorum. Allah'tan bebeğim var da onunla oyalanip unutuyorum... Hele misafir gelip gidince ertesi gün mutlaka dip köşe yapıyorum... İlaç da kullandım zamanında ama bitmedi bitmiyor ... Sadece hafifledi ...
Seninki baya sıkıntı canım, benim eski halim gibisin ben oturdgm yerden kalktığımda üstümü temizlerdm sonra gider ellerimi yikardm ama benimki tamamen depremde senesinde o pis yerlerde yatıp kalkmayla geldi heryerde ölü insanlar ... Oradan kaldı bende maalesef.. tedavi olmayı düşünmedin mı ?Merhaba ins sende bende duzeliriz bende de dokunamama gibi bi hastalik var pis gelio dokunamiyorum temizlemis miydim diyorum hayde tekrar bastan.Cok sanslisin bebisin var ne guzel masallah onunla kafan dagiliyodur biraz benim cocugumda yok sardikca sariyorum.Sanada yazik ya her misafir geldiginde temizlemekte zor
Bana soruyorsaniz eger daha oncede anksiyete yasamistim 7 ay ilac kullanmistim bir sene sonra tamamen gecmisti.Ama simdi tekrar baska bi yerden patlak verdi doktor mukemmelliyetciliginizden patlak vermis dedi.zu anda 65 mg ssri kullaniyorum.Ilk zamanlar cok kotuydum hicbi yere oturamiyodum yatamiodum surekli carsaf degoistiriodum hicbiseye temizlemeden dokunamiyodum.ilac kullanmaya basladiktan sonra daha iim cok sukur az da olsa onemsememeyi ogrendmBir travma yaşadın mı? Geçmişte yaşadığın birşeyler oldu mu? Birde ne boyutta?
Tedavi oluyrm cnim evet yaa nerden baslasam bilmiyrm valla bende birden cok vardi takinti 3u gecti sayilir bi bu kaldi isteSeninki baya sıkıntı canım, benim eski halim gibisin ben oturdgm yerden kalktığımda üstümü temizlerdm sonra gider ellerimi yikardm ama benimki tamamen depremde senesinde o pis yerlerde yatıp kalkmayla geldi heryerde ölü insanlar ... Oradan kaldı bende maalesef.. tedavi olmayı düşünmedin mı ?
Çok zor seni çok iyi anlıyorum.. nasıl başladığına inmek çok önemli... Dediğim gibi benim olay 99 depremi ile başladı yenemedim azaldı ama geçmedi..Tedavi oluyrm cnim evet yaa nerden baslasam bilmiyrm valla bende birden cok vardi takinti 3u gecti sayilir bi bu kaldi iste
Ahh canim nasil iyi anliyorum seni bir bilsem ben bi gunde aksama kadar bitiriyodum bi paket sabunu.O takintim benimde gecti cok sukur ilaclarla.cok tesekkur ederm cnmm☺Benimde el yikama takintim vardi. Bir sivi sabun 2 gunde biterdi dusunun.. Bir turlu temiz hissetmiyordum. Yillar sonunda cok sukur kurtuldum.. Her sey zihinde bitiyor.. Size de cok gecmis olsun..
Zaten su anda tamamen gecmesini beklemiyorum ama biraz daha azalsa en azindan gunluk yasantimi engellemese de yeterli.Benimde stresten sıkıntıdan oldu cnmm kendini sık sık bi yere kadar iste sonra bi yerden patlioÇok zor seni çok iyi anlıyorum.. nasıl başladığına inmek çok önemli... Dediğim gibi benim olay 99 depremi ile başladı yenemedim azaldı ama geçmedi..
Geçmiş olsun canım. Terapi aldın mı peki?Bana soruyorsaniz eger daha oncede anksiyete yasamistim 7 ay ilac kullanmistim bir sene sonra tamamen gecmisti.Ama simdi tekrar baska bi yerden patlak verdi doktor mukemmelliyetciliginizden patlak vermis dedi.zu anda 65 mg ssri kullaniyorum.Ilk zamanlar cok kotuydum hicbi yere oturamiyodum yatamiodum surekli carsaf degoistiriodum hicbiseye temizlemeden dokunamiyodum.ilac kullanmaya basladiktan sonra daha iim cok sukur az da olsa onemsememeyi ogrendm
Eşin destek olmuyor mu bu konuda? Dışardan destek çok önemli gerçekten.. sağ olsun annem ve eşim bu konuda bana çok yardımcı oldular... Bazen tamamen geçmesin diyorum ya pis pasaklı olup çıkarım falanZaten su anda tamamen gecmesini beklemiyorum ama biraz daha azalsa en azindan gunluk yasantimi engellemese de yeterli.Benimde stresten sıkıntıdan oldu cnmm kendini sık sık bi yere kadar iste sonra bi yerden patlio
Hasta olurum diye deilde dini yonden kendimi suclu hissediyorum acaba her yer pis mi diyerekten ve temizledigimi de unutuyrm temizlemis miydim diye suphede kaliyorum sonra en iyisi temizsede yine temizlemek diyorumpis olunca hasta olurum diye mi düşünüyorsunuz?
yoksa tamamen mantık dışı şekilde temizlemek mi istiyorsunuz
sadece meraktan soruyorum mazur görün
Esimde ailemde yardimci oluyolar saolsunlar ama bi yere kadar sonra boyle takintili yasamak cok zor surekli temizlik dus ve yatmayla geciodu ilk zamanlarimEşin destek olmuyor mu bu konuda? Dışardan destek çok önemli gerçekten.. sağ olsun annem ve eşim bu konuda bana çok yardımcı oldular... Bazen tamamen geçmesin diyorum ya pis pasaklı olup çıkarım falan
Bu okb tramvayla oluyor degil mi ?Bir travma yaşadın mı? Geçmişte yaşadığın birşeyler oldu mu? Birde ne boyutta?
Travma diyen duydum ama sebepsizde olabiliyormuş. Genetik diyende var.Bu okb tramvayla oluyor degil mi ?
Yoksa sebepsizde olabiliyormu ?
Saol canim su andan hala tedavi goruyrm biraz azaldi ama yinede devam edioo tabiGeçmiş olsun canım. Terapi aldın mı peki?
Genetikte olabiliyor aileden cevreden yada stresle birlikte ortaya cikabilioTravma diyen duydum ama sebepsizde olabiliyormuş. Genetik diyende var.