• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okb

brvnuzyn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
13
Arkadaşlar iyi günler okb için tedavi görüyorum henüz erken biliyorum cünkü 25. Gündeyim daha ama bazen hiç geçmeyecek gibi hissediyorum düşünsel okb bu konuyu daha önce okb ve anksiyete olup iyileşenler vardır diye açtım yani iyileşeceğine inanmayıp ama iyileşen arkadaşlarım var mı acaba

Bir yerde anksiyete bozukluğu olan insanların beyin kimyasının diğer insanlardan farklı olduğunu okumuştum. Eski bir OKB hastası olarak söyleyebilirim ki bizim için hiçbir zaman mükemmel bir iyileşme yok. Zihnimiz her zaman kaygıyla meyilli olacak ama düşüncelerimizi yönetmeyi öğreneceğiz terapi Ile.

Bir yerde anksiyete bozukluğu olan insanların beyin kimyasının diğer insanlardan farklı olduğunu okumuştum. Eski bir OKB hastası olarak söyleyebilirim ki bizim için hiçbir zaman mükemmel bir iyileşme yok. Zihnimiz her zaman kaygıyla meyilli olacak ama düşüncelerimizi yönetmeyi öğreneceğiz terapi Ile.
İlaç tedavisi görüyorum terapiyede başladım eski okb hastası olduğunuza göre hastalığınız bitmiş demektir değil midir okb niz ne üzerineydi acaba

İlaç tedavisi görüyorum terapiyede başladım eski okb hastası olduğunuza göre hastalığınız bitmiş demektir değil midir okb niz ne üzerineydi acaba
Evet bitti OKB. Tabi ara ara tetikliyor. Eskiden hastalık hastasıydım intiharı bile düşündürdüğü olmuştu. Geçti çok şükür.

Cok şükür darısı b3nim başıma peki terapi yanında ilaçda kullandınızmı

Back
X