Psikolojik hastalıklarla mücadele ederken kendini bilmezlerin yorum yapması beni delirtiyor.Obsesyon tedavisi gördüm bir ara gerzek gerzek bu düşünceleri yen diyenleri çiğ çiğ yemek istiyordum."Ulan gerizekalı benim eğitiminin yarısı sende yok,benim hastalığımın sana zerre zararı yokken ben kabir azabı yaşıyorum sen kimsin ki bana akıl veriyorsun?" Çok beddua ettim ama bana akıl verenlere başınıza gelsin de anlayın diye.
Bu gereksiz insanlara hadlerini bildirin.Ben kırmayayım büyüktürler diye sustum valla pişmanım.Kim ister başa çıkamadığı düşüncelerle boğusmayı...Elden birşey gelmiyor işte o yüzden adı hastalık.İlaclara ilk başladığınızda iyi gelmeyecek korkusu oluyor iyi geldiğini görünce bırakma korkusu oluyor ben bunlarsiız nasıl yaşarım ,tekrar aynı şeylere dönmek istemiyorum gibi ...Bir süre sonra da özgüven patlaması oluyor bırakmak istiyorsunuz işte o son aşamada kafanıza göre bırakırsanız tekrarlıyor.Doktorrunuzu takip edin onun dediği şekilde ve ölçüde devam edin.İçten geçmiş olsun dileklerimle