Düzenli şekilde kullanıyorum. 25 mg ile başladık Ekim ayinda şimdi 1 aydır 225 mg ciktik. Ama daha etkisini gormedimMerhaba, gördüğüm okb hastalarından kullanan ve fayda gören oldukça kişi var ama fayda etmesi için önemli olan düzenli kullanmak, kafanıza göre doz değiştirmemek ve doktor kontrollerini aksatmamak. Bunlar parol gibi günlük etki eden ilaçlar değiller, daha uzun kullanım gerektiriyorlar ve düzensiz kullandığınızda vücudunuzdaki olumlu etkisi zedeleniyor.
Kontrollerinizde doktorunuza deneyimizi söyleyerek gerekli düzenlemeleri yapmasını sağlayabilirsiniz, 1-2 ay bu ilaçlar için o kadar uzun süre değil, kendi kafanıza göre hiçbir şey değiştirmeyin de etki görmezseniz bir sonraki görüşmenizde söylersiniz düzenlenirDüzenli şekilde kullanıyorum. 25 mg ile başladık Ekim ayinda şimdi 1 aydır 225 mg ciktik. Ama daha etkisini gormedim
Teşekkür ederim bilgi için. Umarım okb geçer çok zor cunkuKontrollerinizde doktorunuza deneyimizi söyleyerek gerekli düzenlemeleri yapmasını sağlayabilirsiniz, 1-2 ay bu ilaçlar için o kadar uzun süre değil, kendi kafanıza göre hiçbir şey değiştirmeyin de etki görmezseniz bir sonraki görüşmenizde söylersiniz düzenlenir
Bende aynı sorunla boğuşuyorum kızima zarar verme korkusu yaşıyorum buda beni mahvediyorTeşekkür ederim bilgi için. Umarım okb geçer çok zor cunku
Çok zor bir durum. İnsan sanki istiyor gibi hissediyorBende aynı sorunla boğuşuyorum kızima zarar verme korkusu yaşıyorum buda beni mahvediyor
Kesinlikle oyle kontrolu kaybedip sanki yapacakmissim gibi hissediyorumÇok zor bir durum. İnsan sanki istiyor gibi hissediyor
Sizdedemi aynı sorun varÇok zor bir durum. İnsan sanki istiyor gibi hissediyor
Evet bende de varSizdedemi aynı sorun var
Aynen sanki kollarım istiyor gibiKesinlikle oyle kontrolu kaybedip sanki yapacakmissim gibi hissediyorum
Merhaba nasılsınız durumunuzda düzelme varmı acabaEvet bende de var
Merhaba nasılsınız durumunuzda düzelme varmı acaba
Merhaba nasılsınız durumunuzda düzelme varmı acab
Merhaba atlatabildinizmiMerhaba nasılsınız durumunuzda düzelme varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?