Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun benimde 7 yaşında tikler başlamıştı 15 yaşımda tiklerim sona erdi geçiciydi ama ne yazık ki takıntılarım arttı okb teşhisi koyuldu Allahım kardeşinize acil şifalar versin İnşallah çok zor bu hastalık tedaviler oldum ilaçlar kullandım bitmiyorBenim kardeşim okb hastası ayrıyeten tik bozukluğu var adı da tourette sendromu
Bende değil abimde var lise çağında farkettik şuan 30 yaşında ilaç almayı tedaviyi reddediyor. Benimki geçmez böyleyim kabul edin diyor ben böyle yaradılmışım ilaçta etkilemez ben bir sürü yan etkisi var falan bir sürü bahane öne sürüyor.genetik bizde babamdada var ufak tefek tikler.ve küçüklükten beri sorunlu kavgalı ortamda büyüdüğü için onların etkilediğini düşünüyoruzNe zamandan beri var? Terapi aldiniz mi?
Rabbim Sizede şifalar versin davranış terapisi aldınız mı tek ilaçlar değil psikolokla konuşmakda iyi olurgeçmiş olsun benimde 7 yaşında tikler başlamıştı 15 yaşımda tiklerim sona erdi geçiciydi ama ne yazık ki takıntılarım arttı okb teşhisi koyuldu Allahım kardeşinize acil şifalar versin İnşallah çok zor bu hastalık tedaviler oldum ilaçlar kullandım bitmiyor
Geçmiş olsun. Kesinlikle katiliyorum, huzursuz ortamdan bilhassa oluyor. Çok zor bir ruh hastaligi ama insanin birazda kendisinin cabalamasi sart bu hastalikta.Bende değil abimde var lise çağında farkettik şuan 30 yaşında ilaç almayı tedaviyi reddediyor. Benimki geçmez böyleyim kabul edin diyor ben böyle yaradılmışım ilaçta etkilemez ben bir sürü yan etkisi var falan bir sürü bahane öne sürüyor.genetik bizde babamdada var ufak tefek tikler.ve küçüklükten beri sorunlu kavgalı ortamda büyüdüğü için onların etkilediğini düşünüyoruz
Eşim de var bi ara ilaç kullandı ama çok değişen olmadı bazı şeyler genetik diyorum bendearkadaşlar selam aranızda obsesif kompülsif bozukluğu olan varmı