Okan Bayülgen

bilmiyorsun,cok degil bikac yil önce ayni seyleri hissediyordum hep icimde,karanlikta kaybolmak istiyordum..hep cözemedigim birseyler vardi..hep herseyle herkesle catisiyordum..en basta kendimle ve diger herkesle..

ne oldu , nasil oldu bilmiyorum..degisti hersey..detaylardan uzak..ne istedigini bilip sadece onunla ilgilenen..keyif almadigi hersseyden kacan bencilin teki oldum...ammmaaa bu hazzi yasamalisin:))) muthiss

sözün ne kadar dogru "insan en cok neye meyilli ise onunla sinaniyor"

ne yapmak lazim ki..sakin olmak ? oluruna birakmak? cok müdahil olmamak?
mevzuyu anlayamasamda ruh halini cok iyi anliyorum

ama ne zaman anlatmak istersen her zaman dinlerim..iyi dinleyci degilim aslinda..ama böyle anlatilirsa keyifle dinlerim..cetrefilli ruhlari seviyorum

bu arada ben iyiyim, hic olmadigim kadar

artik kendimi taniyorum (en büyük problemim buydu) insanlari taniyorum..bunun disinda istesemde istemesemde bisekilde hayatimda olan insanlarida taniyorum ve bekletilerimden vazgectim bicogundan..bu cok rahatlatti beni.. nasil bir budalaymisim...nasil bir ahmakmisim,,anlayissizmisim..halbuki zeki sanardim kendimi:) biraz gec uyandim bu konuda..olsun :) 34 yasima girdim hersey yeni basliyor

okan bu gece hos görünüyo..nermin bezmen konuk:)

simdi,, isitme engelli arkadaslar icin isarte diliyle anlatan bayan cooooook siriiinnn yaa

gecen modelin sarkilarini bir anlatisi vardiki lirik bi klip olurdu..cok tatliydi

Dinlemeyi ben de sevmem pek. Anlatmayı da bu sebepten sevmiyorum sanırım. Ama şu sıra sevmeye sevmeye de olsa konuşmaya fazlaca ihtiyaç duyuyorum. Anlaşılmak hoşuna gidiyor işte insanın. Ve galiba, hoşuma giden duyguyu yaşamaya ihtiyacım var. Anlatmak olmamalı benim derdim, seveceğim duyguyu hissetmek istiyor olmalıyım. Biliyorum çünkü sevmiyorum, insan sevmediğine niçin ihtiyaç duysun. Haksız mıyım. Haksız olsam anlaşılma hakkımı öldürmüş olur muyum ki. Öyle olsa ne olur,,olmazsa ne,,vesaire boş sorgulamalar.

Beklememek gerçekten çok gıdıklayıcı bir duygu:) Çok değil bir kaç hafta evvel 32 yaşımı bitirdim, farkettim ki son iki senedir beklentimi azalta azalta bitirebilmeye çalıştım, eğitmeye çabaladım kendimi, ama noldu bilmen lazım Pia, cep telefonundan mesaj atarsın da yanıt beklersin ya. Atmazsa hadi' hadi' dersin içten içe. Onu da sıfırladım. Bunu bile.. Ya hep ya hiçcil yaklaşımı hareketlerine pelesenk etmiş biri için şaşırmamak lazım. Akvaryum izlemek bi ferahlık verir bana, su burcuyum ya su temalı öğeler çekiyor olmalı kendine. Ya bir iki litre su kapasiteli minik akvaryum veya yüz elli santim kadarlık akvaryum arasında gidip gelmiştim.

İşte dedim ya yukarıda mecburi istikamet sorumluluk-lar bencilikten uzaklaşmak zorunda bırakıyor insanı. Sorumluluklarım demirbaşım. Beterin beteri yok şükürler olsun ama, nüksedince de durduramıyorsun işte. Ağırlığı artıyor, içinde tutmak istemiyor dışarıya da bırakmak istiyorsun biraz.
Yeni yaş aracılığı ile arkadaşım bir jest yapmış bana, güllüoğlu nun fıstıklı narlı lokumu.. Var böyle bir lezzet Pia! Enfesti enfes! Filtre kahvesiz eksik kalır lezzeti ama. Tatmadıysan eğer yeni yaşını bahane ederek tatmalısın. Üçüncü destenin bize getirdiklerini bilmesem yeni yaşın kutlayamazdım Sevgili Pia.

bunca seyin icinde fistikli narli lokum cekiryosa bütün ilgiyi tarafimdan..tam bi bencilim :)..sen yazarken bunlari,diyorum ki ben ee anlatbakalim su lokumu :)

dün, daha dün trt belgeselde bir fistikli baklava gördüm..olamaz böyle bir sey. bir baklavaya 2 parmak fistik konmazzzz konmaaaazzzz

Şaşırtma beni Pia. Hemen şimdi üç beş porsiyon alıp paketletip zilini çalasımı getirdin

Nasıl atlarım. Baklava izlemeyi severim ama iş damak ile buluşturmaya gelince, şöyle sahici ve ama boll kaymaklı şöbiyetin verdiği lezzeti başka hiçbir dünya lezzetinden alamam heralde.

[video=youtube;2-tF6QYxJts]http://www.youtube.com/watch?v=2-tF6QYxJts[/video]

en iyi jenerikti

Öffffff okansiz geceler cok sikici

On18 ne zaman yayina basliyor bilen var miii? 1 dk aralai olmassa surekli izlyebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…