Okan Bayülgen

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
su hayatta iki turlü insan vardir
pirasayi sevenler pirasayi sevmeyenler

birde okancilar vardir galiba birde beyazcilar
burdaki cogu hanim ve hanim evladinin da temiz aile cocugu beyazci oldugunu dusunuyorum
neyse burasi okanin yeri
ne sacmaliyorum ben

16 yasindan beri okanciyim
göremedigimde özledigim teeeekkkk ünlü sahsiyet

cok sey yazicimm lakin program basladi
sonra

söyle ki, 15-16 yaslarindayim.bende okan gibi cocuklugumu internatlarda gecirdim.. ve birgün gazetede bir resim gördüm.. koca kulakli , koca gözlü kara biri " lan bu kim ? kim lan bu? aaa bu kim ya? kim bu ? "

sonra tatilde eve gittigimde gecenin bir yarisi tvde gördüm aaa bu ooo gazetede gördüm resim
o zaman tatilde her gece onu izledim

bakin söyle diyor wikipedi de"Gecenin bir saatinde sessiz sedasız yayına başladığında amaçladığı şey, izleyici ve sunucu arasındaki yapmacık samimiyetle örülü ilişkiyi yok etmekti. Agresif tavırları ve ilk “uçurmaları” başlarda kamuoyunun sesini kısma yönünde hayli totaliter bir tavır olarak görülse de, asıl eylem bu düzeni kuranlara karşıydı.. "

bicok kisiye yanlis gelen bu tavir, bana cok dogal cok samimi gelmisti

sonra televizyon cocugu
sonra zaga
sonra makina
arada bir sürü harika doyuru egitici programlar.. Akademi, bilim, müzik, popüler kültür, medya cesitli sanat dalllari harika konuklarla " herkes bunu konusuyor"
ordaki performansida muhtesemdi...
simdi disko krali
ama ben en cok makina yi sevmistim... muzigin tadina variyordum orda

ya program ilk dakikadan ilk saniyeden itibaren muhtesem basliyor ve muhtesem bir final oluyor hep.. tiyatrocu oldugu icindir belkide...

program muziklerine bayiliyorum ... zerrin muhtesemdi isin muhtesemdi.. simdide hayko :)))) düet muhtesem olmus

iyi aileler iyi cocuklar yapar
iyi cocuklari kötü kurtlar kapar
iyi cocuklar iyi okur
okur okur adam olur
okur okur müdür olur
sistem budur
fog....akannehir

gecen yilki disko kralinin baslangic muzigide cok guzeldi

makinadayken machine in my head de süppperddiii

offf bu adamin yaptigi herseyii seviyorum ben

orkestrasi "zaga " muhtesemmm

simdilik hemen aklima gelenler bunlar...

okancilar varsa görüsürüzz

bir okan fan cikicakmi ilgiyle bekliyorum yerimseniben

yalniz dun gece uzuldum sinirlendim ... uydu yayinlarinda medya krali cikmadi.. aptal bi bir yarisma programi cikti.. inanamiyorum .. heryerde kanal d nin telefon numarasini aradim...
cok oluyor böyle..yayin akislari tutmuyor hic
offf aman keyfimde kacti zaten

Ben çok severim Okanı. Hakkaniyetli insandır, televizyonculuğuna da laf söyletmem...

consume obeyy dieeee hayydeiii hemenn kaayyyy ! :)

Tuncer Tunceli ve ekibinin bestelediği Okan Bayulgen'in sözlerini yazdığı ve de Hayko Cepkin'in seslendirdiği az görünür / duyulur cinsten süper bir jenerik...

" kingodisco jenerik filmi, film sokağı stüdyolarında çekildi.

çekimlerde senkronize hareket etmeye çalışan makina ekibinden altı kişi sakatlandı, üç kişi de borderline kişilik bozukluğu semptomları gösterdi. " >> Kingodisco.com ( Disko Kralı'nın resmi sitesi ) ' den alıntıdır.

Hayat seni ezer
Burda dur çizgiyi geçme
Burda sigara içme
Aman sakın karşı gelme

Consume, obey, die
Hayde hemen kay x 2
Şansına inan salakŞansına inan
Bir dilek tut hayattan
Kurtulacaksın burdan

İyi aileler iyi çocuklar yapar
İyi çocukları kötü kurtlar kapar
İyi çocuklar iyi okur
Okur okur adam olur
Okur okur müdür olurSistem budur

F*** the system,
F*** the system,
F*** the, F*** the system

Kardeş sistemde yerin nedir
Sorsam halini nice derin
Kingodisco dört hece
Haftada yalnız üç gece
Tamam hocam uzatmayalım…
Yatıyoruz işte…
Diskonun kralısın
Medyanın kralısın
Muhabbetin kralısınBu alemin kralısın

YouTube - Hayko Cepkin Feat Okan Bayülgen Consume Obey De Disko Kralı

oldum olasi yesim salkimi sevmem, bilmiyorum sevememistim bir türlü kaknüs kusu gibi heryerden cikiyor ve ukala bir gülüsle atrafindakileri asagiliyordu..

ama cumartesi gecesi sevdim onu.. sayesinde okanin sinirli halinide gördüm.. tartismasi cok hosuma gitti..gayet sakin .. durup düsünerek.. cok tatli yaa

canini sikti okanin sersem ukala kadin

Bir kere çok zeki..

Ses tonu çok güzel,radyo programı yaptığında dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim..:)

makina medyada okan telesekreterde konusuyor
ben bi sebebden aramistim makina medyayi okani duyunca bi kac kez aramistimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

telefonun öbür ucunda sanki karsimda gibiydi

agir roman en sevdigim filmlerden biri..filimlerinden biri degil... en sevdigim filmlerden biri
bicokdefa izledim müthis bir dram
metin kacanin romanindan uyarlanmis.. almanca cevirisi var..fransizcada 2010 yilindada fransada yayinlanicakmis

hele bir muzigi varki

http://www.youtube.com/watch?v=E4zeT7z2amM

cem karacaninda "resimdeki gözyaslari "vardi.ama bunun ardindan eklemek istemiyorum

Evett ağır roman müthişti,acaip etkilenmiştim..

Tv.de hiç gösterilmiyo,eşkıya ile aynı dönem gösterime girdi sanırım..

küçük ıskenderin yanarak evden çıkışı,çok dramatik ti..

Daha sonra gazetede yazar hakkında tuhaf haberler çıkmıştı..

Benim takıldığım,neden kızının ismi ıstanbul..:)))

bence tamda okanin aklina gelebilicek bir isim
iki askin birlesmesi olabilir.. sirin hanim nerde oluyor bu durumda bilmiyorum heheheh
benimde gecen aklima harika bir isim üclemesi geldi ama artik cok gec .. sinir oluyorum .. sirf buyüzden tekrar cocugum olsun istedim .. ama 3 tane lazim kaydirigubbakcemile3

okan ı taa fi tarihlerinde radyodan takip ederdim sivilceli ergen depresif çirkin bir kızken yani :)

sesine aşık olmuştum ne konuştuğunu dinlemezdim sadece ses tonunu duymak için okuldan eve koşup radyoyu açardım.
:asigim:

sonra televizyon çocuğunu yapmaya başladı ama çok geç saatlerdeydi malum izleyemezdim

ağır roman evet kültün de kültü bi film okan harikaydı orada da.

ve bence baba olduktan sonra daha da güzelleşti disko kralı

kısacası okan ı çok seviyorum ona laf edeni boğarım:roflol::asigim:

kızının ismine bayıldım keşke benim de aklıma gelmiş olsaydı :asigim:

gece ismi de kızımın adını koyduktan sonra aklıma gelen isim çok kızıyorum kendime keşke gece koysaydım klava:

baba olduktan sonra okan guzellesti asil acaba bu iste sirin hanimin pamagimi var giyimindeki o ufak detaylar cok daha marjinal ve hos kiliyo.. programa gelince ben hala en guzel makinaydi diye israrciyim .. 3 ayri gece 3 ayri okan .. ben muhabbetin kralina oyumu veririm herzaman ...

cok eskiden o gece kusu zamanlarinda daha cok konusurdu ve inanin ben saati kurar kalkardim o izlerdim o saatte
makina da müzik vardi .. ama cok iyi muziklerdi.. muhabbet fazla olmasada magazinde yoktu.. simdi disko kralinda bazen magazin oluyor.. hos hepimizin hirsini aliyor.. gecen neydi ooo yaaa bir manken vardi.. hincal ulucla sohret olan .. allahim neyddiiiii
nasil zavalliydi kizcagiz.. neyse...
diskoda muzik olmali müzik müzik müzikk
medyada kralinda medyacilar bazen magazin ve malzemeleri olan insanciklar
muhabbettte,, kendi gibi muhabbetin babalari

gece ismide güzel.. kiskirtici..
ama sanki okan bir süre sonra bu evcilik oyunundan sikilicakmis gibi geliyor.. hissediyorum bunu

ben esra ceyhanı rezil etmesini unutamıyorum mesela esra ceyhanın programına katıldığında :roflol:

tek kelimeyle süperdi

şimdi de tekrardan şu hafiyeliğe soyunmuş sevgi ptırcıklarını rezil etmesini dört gözle bekliyorum

ikbal gürpınar,müge anlı vs. gibi dedektifçilik oynayan tuhaf tipleri canlı yayında rezil etmesini bekliyorum şu sıralar özellikle maşam olmasını istiyorum okan ın:roflol:

evlilik olayını ben de pek sürdüreceğine inanmıyorum okan ın.

okan onlari rezil etmiyor.. o programlar zaten sunuluyor.. belli bir saatte belli bir kusaga , kitleye.. okanda kendi seyircileriyle paylasiyor.. bilgilendiriyor bakin bunlarda oluyor, bunlarda var diye.. cunku yaptiklari seylere mudahale yok sadece bir sunum var.. eger ortada rezil bir durum varsa sayet bu bizzat bahsi gecen kimselerin kendilerinin ortaya koydugu bir durum ..

ben ikbal gülpinari seviyorum ... ciddi bir nedenim yok ama seviyorum .. 2-3 kez izledim aksam vakti olan programini..digerlerine nisbetle hic dejenere bir drum yok dramatizede etmiyor..herseye ragmen hayat devam ediyor onermesi var hep..

digerlerine yorumum yok

muhabbet kralinda bu hafta konu cok onemliydi.. "KUMAR"

kumar önceden biraz uzakti bizim gibi siradan vatandaslar icin ama artik cocuklarimiz bile bu tehlikeyle karsi karsiyalar.. internet uzerinde bu isi cok kolay ve rahat yapabiliyor bagimlilar yada potansiyeller diyelim... cok onemli paylasimlar oldu bu hafta

Üç çocuk gerektiren ismi merak ettim doğrusu..
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…