• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok sinirliyim kzlar :(:(

ay ilk evlendiğimizde eşimle aramdaki saçma kavgalar aklıma geldi:kedi:
bunlarda tuzu biberi evliliğin canım ya, gerçekten ciddi bi probleminiz olmasında bunlar olsun, düğün ne zamankaydirigubbakcemile5

Ramazandan sonra inşallahhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile3

Evet bide öle bişey var ama ben pek inanmıyorum canım.Biz kandil gecesi nişanlandık mübarek cuma günü evlendik düğünde iki bayram arası oluversin sırnaşık şey

Evlendiğinizde en büyük kavganız bu olsun inşallahyerimseniben
Ama sinirlerini sağlam tut,çünkü evlilik önce karşılıklı sınırlarını bilmektir,senin benim ailem devreye girerse ve sen bunu dillendirirsen yanlış bir başlangıç yapmış olursun hayatım
Politik olmak ya da olamıyorsan bile susmak seni bir sürü sıkıntıdan kurtarır,çünkü yeri gelecek ve susmanın mümkün olmadığı anlar yaşayacaksın.O yüzden kavga enerrjini hayati meselelere sakla ve elini masaya vurduğunda kararının kesinliğini anlatabil.
Mutluluklar dilerima.s.

Evlendiğinizde en büyük kavganız bu olsun inşallahyerimseniben
Ama sinirlerini sağlam tut,çünkü evlilik önce karşılıklı sınırlarını bilmektir,senin benim ailem devreye girerse ve sen bunu dillendirirsen yanlış bir başlangıç yapmış olursun hayatım
Politik olmak ya da olamıyorsan bile susmak seni bir sürü sıkıntıdan kurtarır,çünkü yeri gelecek ve susmanın mümkün olmadığı anlar yaşayacaksın.O yüzden kavga enerrjini hayati meselelere sakla ve elini masaya vurduğunda kararının kesinliğini anlatabil.
Mutluluklar dilerima.s.

teşekkür ederim tatlım ama çokk inatçı ben masaya elimi vursam bile mutlaka o eli alıp bana geri döndürüyor kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Anam siz daha şimdiden böyleyseniz evlendikten sonra ne yapacan bacım sen?Bunlar ufak şeyler,hele bi evlenin,biraz daha pişin ondan sonra bunlara güleceksiniz.Ama ipleri sakın bırakma haberin ola...

canım senin annem benim annem konuşması çok sık yapmayın. o sizi nereye götürmek istiyorsa gidin yanında bulunun. ki siz çağırdığınızda da o gelsin ve lütfen bunları söylenerek ima da bulunarak yapma.. birbirinize hoşgörülü olun ve beğendiğiniz yönlerinizi destekleyin ödüllendirin övün birbirinizi ancak o şekilde mutlu olursun.
mesela.. hayatım her işe koşup hemen halletmeni yada çok düşüncelisin iyi ki varsın gibi kelimeler onu daha da mükemmele götürür...

sana öncelikle resmını değiştişrmenı tavsıye edıyorum, çok özel şeyler paylaşıyorsun bizimle ve yerin kulagı var, biri görebılır. kımlıgını gizli tut derim. yıne de sen bılırsın.

yukarıda nedenini yazdım, neden anlamadı ki acaba? sonuçta özelini paylaşıyorsun. başından da değim gibi ben korkarım resmımı koymam nete tanıyan çıkabılır.

ben bunları okudukça garip oluyorum
yazık ya güzelim günlerinizi böyle eften püften şeyler için zehir etmeyin,belliki seviyorsunuz,daha çokkk sorunlarınız olucak,inşallah olmaz desemde bu ancak mucize olur bende mucizelere inanmam :)
işte ozaman üzleceksiniz bunlar aklınıza geldikçe,gelirse tabi
tadını çıkartın hayat size bolll basamaklı bir yol hazırlıyor,basamaklar bazen yukarı bazen aşağı inmenizi sağlıyacak ama hiçbir basamak öyle kolay olmayacak :)
daha çok yenisiniz laf dinleyin tadını çıkartın sevin :)

hiç üzülmeyin sinirlenmeyin daha önünüzde uzun yol var ve kimse için annenizle tartışmayın....sel gider kum kalır canım

eşimle 7 yıldır beraber 3 yıldır evliyiz daha eşime odun ,kazma v.s gibi şeyler söylemedim ,siz daha 10 gün olmuş evleneli bu ne öfke ,bu ne kabalık ..insan eşine odun dermi yaa,hemde bunca insanın içinde ,sizi tanımıyor olabiliriz ama yinede söylenmezki canım..

aman cnmmmm sıkma canını..erkekler baanlar kdr ince düşünmüo:)

konuyu okurken şu dikkatimi çekti,kendi annesi olsa şöle,kendi annesi olsa böle..gibi örnekler veriyorsunuz,öncelikle kendi anneniz ile onun annesini kıyaslamayı bırakın,herkezin annesi kendine..
eşinize gelince,bu kadar sıkıntı içinde kayınvalidesinin mevlüdü için aman masasını yollıyım hemen die düşünmicektir eminim..erkeklere bu tarz işleri bırakmıycaksınız:kahve:
yapabiliceğiniz en güzel şey eşinize bu konularda güvenmemey öğrenin benceyerimseniben

valla tatlım ben evlenmeden önce 2 yıl eşimle aynı evi paylaştım ancak o zaman bile tanımadığım, görmediğim bir sürü huyu, suyu varmış evlenince anladım. yani onu tanıman için aynı evi paylaşmak bile yeterli değil bu bir.
ikincisi eşinden beklenti içine girme heleki senin ailen için bir şeyse beklentin unut gitsin . erkekler böle şeylere asla dikkat etmezler.
üçüncüsü ve en önemlisi asla senin ailen benim ailem muhabbetine girme. yoksa bu muhabbetin sonu yok. üstelik beyler bu konuda kadınları alt etmeyi çok iyi biliyorlar.

çok basit bişi geldi bu bana

şimdiden bunlar oluyorsa

aynı evi paylaştığınızda

tahammülünüz hiç olmayacak sanırım

sizinkide dertmi şimdi allah aşkına

masa yoksa acilen baska bir masa bulsun göndersin işiniz bitene kadar...komşudan da alınabilir ihtiyac halinde.

çok fazla kızmışsınız sanki ...bir hata yapmış ama bu kadar da kendinizi yıpratmayın bakın erkekler rahattır ve hiç yıpranmazlar siz de alışın böyle şeylere kendinize zarar vermeyin..konuşun umarım çözersiniz..

ozamanda surat asıyor hemen psikopata bağlayıp sen beni sevmiyorsun önemsemiyosun diyor ozaman benimkiler toplu toplu geliyor bana kaydirigubbakcemile2

bu olayda ters giden bişiler var gerçekten uzulunuomu anlamadım benn :uhm:
örneğin yukardaki alıntı..

onun dışında bu kadar sinir olacağına odun deyip duracağına arkasından tavrını koy sende..adamı gördunmu hemen yelkenleri suya indiriptee arkasından konuşarak saydıramazsın kendini...

Beni anlayan çok az var içinizde.Olaylara senin annen benim annem kısmından bakmıyorum.Sorun bana her istediğiniz yaptırıyor olması bunu anlıyamadınız sanırım.Ki ben kaynanamı gercekten çok severim oda beni.Nedense tepkileriniz bana biraz fazla geldi.Yinede yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...

Ve son bişey odun kelimesi latife olarak söylenmiştir.Ben kocama odun diyecek kadar saygısız biri değilim.ılginizden dolayı saolun.

Back