- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 358
- 35
Bu adam beni deli ediyor kızlar.Şuan okadar sinirliyim ki resmen çıldırdım.Neden bukadar bencil oluyorlar anlayamıyorum.Aslında mevzu çok basit görünüyor ama hiç te değil.Benim sevgili kocam ama henüz aynı evi paylaşmadan bile beni çıldırtmaya yeten adam mobilyacı buyüzden annemin yemek masasını tamir ettirmek için aldı üzerinden 20 gün geçti bugunde annem mevlüt okutacagı için masamı getir gül dedi bende tamam anne yollarım dedim.Ama benim sevgilim eşim işlerinin yogunlugunu bahane edip yollatmadı.En sonunda annemde beni arayınca biraz atışmak zorunda kaldık.Okadar bencil ki kendi annesi için beni sürekli peşinden sürükler ama ben bişey istediğim zaman sürekli bahane üretir en ufak şeyde bağırır çağırır.Tamam sıkıntıları var hele şu aralar borçlarımız çok buyüzden dertli biliyorum ama artık dayanamıyorum.Annemle durduk yere aramı bozdu.kendi annesi denizliye gidicekti sırf yolcu etmeye gelmiycem diye bana surat astı dayanamadım gecenin 10unda evden aldı beni otogara gittik sırf o üzülmesin diye.Sinirlerim çok yıprandı benim elim ayağım titriyor ben onun için bu kadar fedakarlık yapıyorum ama hiiiiiiiiççç.Her ne kadar karısı da olsam hala ailemin yanında yaşıyorum her istediği zaman yanında olamam ama ben yinede olmaya çalışıyorum.Ama sabrım taştı.Benim ona iyi bir ders vermem lazım ama nasıl bi şekilde kendini toplaması lazım yol yakınken yoksa ilerde hiç baş edemiycem..Yardım edin akıl verin ne olur bacılarmafoldumbenmafoldumben