Yatak Odası Dekorasyonu ok severek aldm, sizin yorumlarnz da merak ettim

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
45
kızlar hiç aklımda beyaz renkli bir yatak dası yoktu ama dolaşırken ben bunu gördüm
annem gördü :) kayınvalidem gördü onlar beğendi hiç sorunsuz beğenerek aldık
ama sizin yorumlarınızı merak ettim birde göstermek istedim hepiniz eklemissiniz kıskandım kaydirigubbakcemile3
attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $1EZTGNU5.jpg
    $1EZTGNU5.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 166
  • $alyans_yatak_odasi_detay.jpg
    $alyans_yatak_odasi_detay.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
bu yatak odasına uygun
bu örtüyü aldım çok ağır değil ama ben günlkte kullanacağım birşey olsun istedim
bakalım siz beğencekmisiniz
örtüler nekadar pahalıymış dudağım uçukaladı vallahi
ama ben bunu çok uyguna aldım
sanırım bu yüzden de çok sevdim

attachment.php

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ben kendi kendime nazar değdirmeyeyim :)

Eklentiler

• $23%20venessa.jpg
    $23%20venessa.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 134
beyaz mobilya çok hoş ya insanın içini açıyo, zaten bi kahve furyasıdır gidiyo iyi yapmışsın güle güle kullanın, yatak örtüsüde çok güzelmiş nerden ve kaça aldın ayıp olmazsa sülermisin şeker:)))

kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim
ohhhh içime iyice bi huzur çöktükaydirigubbakcemile2

beyaz mobilya çok hoş ya insanın içini açıyo, zaten bi kahve furyasıdır gidiyo iyi yapmışsın güle güle kullanın, yatak örtüsüde çok güzelmiş nerden ve kaça aldın ayıp olmazsa sülermisin şeker:)))

neden ayıp olsun rica ederim yatak örtüsünü daintyhome dan 195 liraya aldım taksitli fiyatı
peşin indirim yapıyolar
iyi almışım dimi çünkü nereye baksam 500 - 600 lia idi
birde çok güzeller ama çok kullanışlı gelmediler o kadar para veripte kenara atamam üzülürüm :)

çok güzel bence...eşyalar ne kadar değişti ya biz evlenirken hiç böyle şeyler yoktu...gerçi çokda olmadı 5 sene olcak ama...

güle güle kullan canım iyi günlerinde

:) ben senin evini çookk beğenmiştim :nazar:
inşallah benimde seninki gibi güzel ve sıcak bi evim olur.....
4 ay sonra evimi ben de ekleyebileceğim.....kaydirigubbakcemile2

çok güzelmiş canım güle güle kullan birde bir şey sorucam nereden aldın benim arkadaşımda beğendi aynı yatak odasını internette bulduk fiyatını ve yerini söylersen çok memnun olurum.

:) ben senin evini çookk beğenmiştim :nazar:
inşallah benimde seninki gibi güzel ve sıcak bi evim olur.....
4 ay sonra evimi ben de ekleyebileceğim.....kaydirigubbakcemile2

herşey gönlünce olsun canım... evimi beğenmene çok sevindim, bende olan herşeyin daha güzelleri senin olsun...

çok güzelmiş canım güle güle kullan birde bir şey sorucam nereden aldın benim arkadaşımda beğendi aynı yatak odasını internette bulduk fiyatını ve yerini söylersen çok memnun olurum.

alyans yatak odası takımı diyince çıkıyor nette
mağzalarda çıkıyor 1800 aldım uygun aldığımı düşünüyorum

X