• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok mutluyum

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
146
628
40
Arkadaşlar kızım 4 haftadan beri emeklemeye çalışıyordu. Komandolar gibi sürükleniyordu. Bugün doğru düzgün emeklemeye başladı.
Siz nasıl oluyosunuz bilmiyorum ama ben kızım ufacık bişey bile öğrense mutluluktan çıldıracak gibi oluyorum.
Onu öyle görünce o kadar sevindimki kucağıma aldım sarıldım aferim kızım falan dedim. Çocuk da şaşırdı deli mi bu annem diye düşünmüştür herhalde kaydirigubbakcemile3

slm canım benim oğlumda senin ki gibi sürünüyordu uzun zamandır normal emekliyor bende çok sevinmiştim. şimdi yürüme çabaları içinde :)

aayyy ben bile heyecanlandımm yaaa.annelik böle bişeyy işte ufacık birşeye bile bu kadar çok seviniyoruz.benim oğlum sizinkilerden küçük olsa gerek ama yinede merak ettim tam ne kadarlıktı emekledi?benimki 4,5 aylık acaba daha çok beklicekmiyim bende:::((((

benim kız 6,5 aylıkken komandolar gibi sürünüyordu. Sonra Geçen sabah kendi kendine düzgün emekledi. Görünce şok oldum. Hemen eşimi aradım. Yani askeriyeyi o da bişi oldu sanmış yazık kaydirigubbakcemile3 bende oldu tabi kızımız emekliyo artık dedim kaydirigubbakcemile2 dünden beri de kolumu falan tutarak kalkmaya çalışıyor. çok çabuk gelişiyor yaaa...
Bazen üzülüyorum büyüyor diye. Ama böyle bişiler öğrendiğini görünce çok mutlu oluyorum. Darısı bütün annelerin ve olmak isteyenlerin başına

Back