• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok mutluyum, bir gnlk nianlym

çookkk çok teşekkürlerrr.mutlu olmammı.diyorumki tekrardan nişanım olsa ama sabahdan akşama kadar keyfini çıkartsam gülüyorlarr abartma istersen diye

nazlıcım ne kadar mutlu görünüyosun opuyorumnanaktan damat tarafı da cok zevk sahibi , ince düşünceli insanlarmış , yüzüklerini bileziklerini kalpli kutulara koymalar ,fiyakalı sandık, süslü püslü çiçeklerr :lepi: Allah nazardan saklasın, bir ömür böyle mutlu olursun inş canım kaydirigubbakcemile5

1295.jpg

1299.jpg

1305.jpg

1311.jpg

1313.jpg

1314.jpg

1315.jpg

1319.jpg

canim hayirli olsun allah muradina erdirsin hayirli :Saruboceq:resimleri kucultebilirmisiniz demisiniz bende yeni nisanli oldugun icin ben yaptim umarim begenirsin boylarini mutluluklar.....a.s.a.s.a.s.

nazlıcım ne kadar mutlu görünüyosun opuyorumnanaktan damat tarafı da cok zevk sahibi , ince düşünceli insanlarmış , yüzüklerini bileziklerini kalpli kutulara koymalar ,fiyakalı sandık, süslü püslü çiçeklerr :lepi: Allah nazardan saklasın, bir ömür böyle mutlu olursun inş canım kaydirigubbakcemile5

evett bende şaşırdım mutluluguma.Kıyamam damat bey diyorki,südütyoda bana baktıgın gibi hep baksan sana ömrümü servetimi kendimi herşeyimi veririmdelikafaduldennasıl bakmışsam yaa.ehh işte zevklilerr.bakıyorlar gelin hep süslü giyiniyo önem veriyo onlarda yapmaya çalışıyor bişeylerkaydirigubbakcemile3inşallahhhh mutlu olurumm pişmanlık duymam.
ALPEREN çok teşekkür ederim canım resimler için.aminnnnn inş.

Back