• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok mutluyum, bir gnlk nianlym

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
4 aydan sonra nişanım olduuu sonunda.Allahım herkeze nasip ettirsin bu duyguyu.anlatılmaz yaşanması gereken bir an.
perşembe günü nişan alışverişine gittik.mutlu huzurlu geçti şükürler olsunki.4 GÖRÜMCEM VAR:roflol: HEPSı bir koldan oraya buraya dagılıyorlar alışveriş yaparken şaşırdık kalddık Allahım iyiliklerini daim eder inş.:Saruboceq:
akşamki telaşdan gelenleride çekemedim resimlerini.9tane tepsi gelsi.çamaşırdan ayakkabısına kıyafetten sandık çeyizine makyaj malz. hertürlü şey vardı Allah daha çok versin:teytey:peş şaşırdım ve sevindimm.misafirler geldikce tepsiler havada uçuştu.birde sandıgım vardı beyaz..
bu arada kayınvaldem ve kayınpederim sagır dilsiz.kıyamam ya nasıl vendiler o heycanları anlatılamaz birşey.onları öyle gördükce ben dahada bir mutlu oldum.dile getiremiyorlar ama gözlerinden ne anlatmak istedikleri anlaşılıyor.
okadar çok üzerime düşüyorlarrki nerdeyse ellerinde gezdiricekler ablaları.tek oglan birde ondan heralde.neysee resimlerimi ekleyim int gitmezse.bu arada yüzük tepsimi ben yaptımyerimseniben
img3151ao.jpg
isteme günü gelen çiçegim
img3145a.jpg
çikolatam
img3157a.jpg
az ama öz takılarım:roflol:
img3154a.jpg
nişanlımın taktıgı tek taşımopuyorumnanaktan
img3160a.jpg
çikolatamın süsüydü bozdum süslerini çıkartıp kendim yaptım.
img3164a.jpg
sandıgım.özel eşyalarım bunun içindeydi.maalesefki çekemeden hepsini bir yere topladılar eşyaların.onlarda olsa iyi olucaktı
img2750av.jpg
:asigim:buda tanıştıgtımızın 3.günü getirdigi çiçegim.birde tek gülüm vatdı istemeye geldiginde kendi verdi banaevett birde resim ekledim.albümlere ekliycem diye bitane koydum.yorumlarınızı bekliyorumm

Son düzenleme:
oyyyy çok büyük çıkmışşşşşşmafoldumben.düzeltebilirmisiniz?kusuruma bakmayın.göz zevkinizide bozucam ama

herşeyin çok güzel canım .. Allah mutluluğunuz bozmasın ömür boyu mutlu olun inşallah.. bizde 3 görümceyiz 1 gelinimiz var okadar çok seviliyorki anlatamam çok şanslısın her görümce kötü olmaz :)

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.Mutluluklar
teşekkürler
herşeyin çok güzel canım .. Allah mutluluğunuz bozmasın ömür boyu mutlu olun inşallah.. bizde 3 görümceyiz 1 gelinimiz var okadar çok seviliyorki anlatamam çok şanslısın her görümce kötü olmaz :)
evet olmazzz ama kimide çok kötü olur:oklava:
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar
çok teşekkür ederimm
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın canımm
aminn inşallahhh
Allah tamamına erdirsin..
Herşey çok güzel görünüyor :nazar:
sonuna kadar güzel olur inşallahh hakediyorsamm
mutluluklar tatlım hayırlısı olsun

sagolunnn
RESİMLER KÜÇÜK OLSA DAHA İYİ ANLAŞILACAK AMA BİLEMEMKİ NASIL AZDAHA KÜÇÜLTSEM

Back