- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Fark ediyor mu o kadar? Yıllar önce almıştım, ortalama fiyatlı bir şeydi.İyi bir kıvırıcı denediniz mi? Biraz bütçe ayırsanız iyi marka bir şey deneseniz belki faydasi olur.
Bor youtuberda görmüştüm. Farkediyor mu demeyin farkediyor şeklinde bir açıklama ile. Bulursam yazayim.Fark ediyor mu o kadar? Yıllar önce almıştım, ortalama fiyatlı bir şeydi.
Teşekkür ederim.Bor youtuberda görmüştüm. Farkediyor mu demeyin farkediyor şeklinde bir açıklama ile. Bulursam yazayim.
Benimde aynı. Ben 3 senedir kirpik liftingi yaptırıyorum. Çok sevdiğim bir işlem keratin uyguluyorlar yaparken mutlaka izlemişsinizdir videolarını böyle yapıştırıyorlar önce kirpiklerini bi şeye kıvrık durması için siyaha boyuyorlar sonrada 15 dk bekletip çıkarıyorlar Allah'ım sabah kalkınca kıvrık kirpiklerle uyanmak müthiş bir his diyorum :)) Tabi bende 1 ay duruyor kimide 3 ay duruyor aynı sizin gibi dümdüz olduğundan dolayı tabi. Kadın kirpikleri yapıştırmaya çalıştığında bile birkaçı aşağı iniyordu kirpiğin yapışmıyor o kadar kabullenmiyorlar yani kıvrılmayıKirpiklerim fazla düz ve aşağı bakıyor biraz, karşıdan fotoğraf çekince kirpiklerim hep gözümün beyazının üzerinde gözüküyor. Kirpik kıvırıcı pek bir işe yaramıyor. Ne yapabilirim bu kirpiklere ben? Takma kirpik taksam, kendi kirpiklerim aşağı baktığı için iki kat kirpikli gibi gözükürüm muhtemelen, ama hiç denemedim.
İzlemedim valla. Çok makyaj yapan biri değilim, saçımı taramam bile pek öyle söyleyeyim. Kuaföre de 1-2 yılda bir gidiyorumBenimde aynı. Ben 3 senedir kirpik liftingi yaptırıyorum. Çok sevdiğim bir işlem keratin uyguluyorlar yaparken mutlaka izlemişsinizdir videolarını böyle yapıştırıyorlar önce kirpiklerini bi şeye kıvrık durması için siyaha boyuyorlar sonrada 15 dk bekletip çıkarıyorlar Allah'ım sabah kalkınca kıvrık kirpiklerle uyanmak müthiş bir his diyorum :)) Tabi bende 1 ay duruyor kimide 3 ay duruyor aynı sizin gibi dümdüz olduğundan dolayı tabi. Kadın kirpikleri yapıştırmaya çalıştığında bile birkaçı aşağı iniyordu kirpiğin yapışmıyor o kadar kabullenmiyorlar yani kıvrılmayıBu işlemin sevdiğim yanı kendi kirpiğine uygulanması saçına perma yaptırmak gibi düşün. Ama dikkatli olunması gerekende 6 7 ayda bir yapılmalı öyle üst üste değil onu söylüyorlar zaten yaptırdığın yerde. Birde ucuza kaçma bilindik salona git derim tabi araştırıp hoşuna giden bir uygulama olursa ben çok memnunum işlemden. Onun dışında kirpik kıvırıcı kirpiklerimi kırdı döktü hiç sevmiyorum kesinlikle tavsiye etmem.
Bende öyle kuaföre kırk yılda bir giderimİzlemedim valla. Çok makyaj yapan biri değilim, saçımı taramam bile pek öyle söyleyeyim. Kuaföre de 1-2 yılda bir gidiyorum
Araştıracağım bunu. Fakat 7 ayın sadece 1 ayında kalacaksa diğer aylarda ne yapacağız skdjskmdkf
Ablam bence iyi bi kıvırıcı al uzun uzun kıvır sonra bas iki kat rimeli bi güzel boca et artık yine düşüyorsa ben daha ne diyimKirpiklerim fazla düz ve aşağı bakıyor biraz, karşıdan fotoğraf çekince kirpiklerim hep gözümün beyazının üzerinde gözüküyor. Kirpik kıvırıcı pek bir işe yaramıyor. Ne yapabilirim bu kirpiklere ben? Takma kirpik taksam, kendi kirpiklerim aşağı baktığı için iki kat kirpikli gibi gözükürüm muhtemelen, ama hiç denemedim.
Dior 'un 3D maskara bazı var, mükemmel bir şey , denemenizi öneririm. Hem kıvırıyor hem dolgun gösteriyor.Kirpiklerim fazla düz ve aşağı bakıyor biraz, karşıdan fotoğraf çekince kirpiklerim hep gözümün beyazının üzerinde gözüküyor. Kirpik kıvırıcı pek bir işe yaramıyor. Ne yapabilirim bu kirpiklere ben? Takma kirpik taksam, kendi kirpiklerim aşağı baktığı için iki kat kirpikli gibi gözükürüm muhtemelen, ama hiç denemedim.
2 kez yaptirdim.cok da memnun kaldim ama etkisi 1 ay kadar suruyor.zararlidir diye sık yaptirmiyorum. Yipranmadi mi kirpiklerin?Benimde aynı. Ben 3 senedir kirpik liftingi yaptırıyorum. Çok sevdiğim bir işlem keratin uyguluyorlar yaparken mutlaka izlemişsinizdir videolarını böyle yapıştırıyorlar önce kirpiklerini bi şeye kıvrık durması için siyaha boyuyorlar sonrada 15 dk bekletip çıkarıyorlar Allah'ım sabah kalkınca kıvrık kirpiklerle uyanmak müthiş bir his diyorum :)) Tabi bende 1 ay duruyor kimide 3 ay duruyor aynı sizin gibi dümdüz olduğundan dolayı tabi. Kadın kirpikleri yapıştırmaya çalıştığında bile birkaçı aşağı iniyordu kirpiğin yapışmıyor
bir kez isitiim,hem icindeki plastigi yakmisim hem de kirpigimi yaktim.Ekstra kıvrıklık isterseniz eğer hafifçe fön makinesiyle kıvırıcınızı ısıtabilirsiniz ama sakın çok ısıtmayın, gözünüzü yakarsınız.
Yok yıpranmadı hiç keratin uygulayarak yaptıklarında aksine bakım yapmış oldular. Ama tabi ki kendileri de söyledi 6 ayda bi gelinmeli en az diye. Sık yaptırmayı onlarda tavsiye ettirmedi ki ben bir buçuk senede bir anca yaptırıyorum çünkü yaşadığım yerde güvenilir bir şekilde yapan yok Antalya'ya gittikçe yaptırıyorum :) Aynen bir ay sürüyor benim tabi çok aşağı baktığı için kirpikler daha kısa sürüyor. Kadın yapıştırırken bile zorlandı2 kez yaptirdim.cok da memnun kaldim ama etkisi 1 ay kadar suruyor.zararlidir diye sık yaptirmiyorum. Yipranmadi mi kirpiklerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?