Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şükürler olsun barıştık:)
mrb..üst kattaki komşumuz oğluyla çıkıyordum..ilk başlarda sürekli bırakıodum ve o yalvarıyodu çok sewdiğini şans vermemi istiyodu bende kabul ediyordum..ve sewdiğine okadar emindimki..en sonunda beni daha fazla üzmene izin vermicem anlaşamıyoruz dedi o bıraktı..ondan 1şansta ben istedim herşeyimle değişceğimi söyledim sewmiyorum artık dedi...bitti..
o üst katımda dolaşırken ben nasıl onu unutcam bu dengesizliğim yüzünden asla mutlu olmayı haketmediğimi ve bir ömür boyu olamayacağımı düşünüyorm.. hani kalbim kapkara kömür gibi derler ya aynen öyleyim hiçbirşeyden zewk almıyorum..nolcak benim sonum..mafoldumbenmafoldumben
bence biraz rahat birak onu, demekki yaptiklarindan bikmis sana ders vermek istio olabilir..
belki geri döner.. senin soguk davrandigni görünce
hmmm eger iki kisiyle beraber arkadaslik kurduysaniz birazcik ayip olmus kusura bakmayindaSana erkekmi yok ya?.. salla guzelim hayat cok kisa boyle salaklara uzulmek icin. Once kendin sonra baskalari .. bu uzuntu seni guclendiricek bundan sonra kimseye taviz vermiceksin.. olumlu tarafindan bak. Bende sacma bisey yasadim, hayatimin darbesini yedim, ama suan acaba hangisini secsem durumundayim ayiptir soylemesi..