ok dengesizim:(

Umarım en kısa zamanda atLatırsın.. =)
SürekLi ayrıLıp barışınca beLki de senin onunLa oyun oynadığını düşünüp gururuna yediremeyip ayrıLmıştır.. Bir söz vardır ya insan sevdiğinin değerini kaybedince anLıyor diye bence de çok doğru..
Ama oLan oLmuş artık üzüLmemek eLinde değiL ama üzüLmekte kendini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz.. Her şerde bir hayır vardır.. BeLki karşına daha çok seveceğin biri çıkıcak ve iyi ki bitmiş deyip daha mutLu oLucaksın kim biLebiLir ki..? Hayatına devam et ve mutLu oLmaya çaLış sonuçta bu hayata bir kez geLicez tadını çıkartmak gerek =) Kendine Çok iyi bak..

sevginin gercek olup olmamasiyla cokta alakali olmuyor..
bende sevmistimm ama bunaa ragmenn tartismalar falan derken yiprandigimi karsimdakinin bana zarar verdigini gordum ve ben ayrildim..bu yuzden..cok aradi barismak icin ama korktum herseyin tekrar baslamasindan,uzulmekten..sevgilini cok iyi anliyorum..
cok fazla kirilmis ve yorulmus..kimse anlasamayacagini dusundugu biriyle olmak istemez ki..
bazen sadece sevmek yetmiyor...
zamanla geciyor.gecerkende acitiyor..ama geciyorr..

haklısınız ama şunu anladım ben sewmeyide haketmiyorum sewilmeyide..sewene acı çektiriyorum sewdiğimde beni sewmio:) acı ama gerçek..ben bu huylarımı değiştirmedikçede mutlu olcağımı sanmıyorum hiçbirzaman hemde..biran önce toparlanıp hayata geçmem lazım..aşk meşk bana göre değil..:) :S

Sende sevmeyi ve seviLmeyi hakediyorsun herkes gibi..
Ama farkında oLduğun birşey var ki değiştirmen gereken huyLarın var.
En kısa zamanda bu huyLarından vazgeçmeye çaLış ve karşındakiLeri de anLa..
Kendine iyi bak :)

merhaba,
ben de sevdiğim adamla nişanlanmak üzereyim. onu istiyorum ama aslına bakarsanız evlenmeyi hiç istemiyorum. ben tek yaşayayım, istediğimde onu (ve/veya ailesini) göreyim geri kalan zaman hep bana kalsın istiyorum. çocuk filan da hiç istemiyorum. vazgeçersem pişman olurum diye korkuyorum. vazgeçmezsem hayatı hem ona hem de kendime zindan ederim diye korkuyorum. boğulmuş durumdayım. bundan daha büyük dengesizlik olur mu!

mrb..üst kattaki komşumuz oğluyla çıkıyordum..ilk başlarda sürekli bırakıodum ve o yalvarıyodu çok sewdiğini şans vermemi istiyodu bende kabul ediyordum..ve sewdiğine okadar emindimki..en sonunda beni daha fazla üzmene izin vermicem anlaşamıyoruz dedi o bıraktı..ondan 1şansta ben istedim herşeyimle değişceğimi söyledim sewmiyorum artık dedi...bitti..
o üst katımda dolaşırken ben nasıl onu unutcam:KK43: bu dengesizliğim yüzünden asla mutlu olmayı haketmediğimi ve bir ömür boyu olamayacağımı düşünüyorm.. hani kalbim kapkara kömür gibi derler ya aynen öyleyim hiçbirşeyden zewk almıyorum..nolcak benim sonum..:KK43:mafoldumbenmafoldumben

Sana erkekmi yok ya?.. salla guzelim hayat cok kisa boyle salaklara uzulmek icin. Once kendin sonra baskalari :KK66:.. bu uzuntu seni guclendiricek bundan sonra kimseye taviz vermiceksin.. olumlu tarafindan bak. Bende sacma bisey yasadim, hayatimin darbesini yedim, ama suan acaba hangisini secsem durumundayim ayiptir soylemesi.. :p

bence biraz rahat birak onu, demekki yaptiklarindan bikmis sana ders vermek istio olabilir..
belki geri döner.. senin soguk davrandigni görünce

bence biraz rahat birak onu, demekki yaptiklarindan bikmis sana ders vermek istio olabilir..
belki geri döner.. senin soguk davrandigni görünce

yazılanlara katılıyorum, ama kendini de çok yıpratma canım,önüne ne insanlar ne fırstlar çıkar...Kendinide hint kumaşı sanmasın...Eğer çok aşığım elimde değil deyip seni anlamadığımı falan düşünüyosan,şunuda ekliyim,yaş 27... çok şey gördüm tatlımopuyorumnanaktan

Sana erkekmi yok ya?.. salla guzelim hayat cok kisa boyle salaklara uzulmek icin. Once kendin sonra baskalari :KK66:.. bu uzuntu seni guclendiricek bundan sonra kimseye taviz vermiceksin.. olumlu tarafindan bak. Bende sacma bisey yasadim, hayatimin darbesini yedim, ama suan acaba hangisini secsem durumundayim ayiptir soylemesi.. :p
hmmm eger iki kisiyle beraber arkadaslik kurduysaniz birazcik ayip olmus kusura bakmayinda

canım sende ne kadar basit söylemişsin bırakıyodum o geliyodu falan ... Hoş değil hemde hiç çocuk senin köpeğin falan değil otur de otursun kalk de kalksın mantıklısını yapmış

ne apartmandan ne de sınıftan biri ile çıkılmaz...ben yaptım ama snradan pişman oldum....geçiyo ama merak etme belki çok yeni olduğu için bölesindir ama geçior...sınıftan biri ile çıktığımda ve ayrıldığımda bende hergün görüordum ama belli bi vakit snra umursamadım o bana yalvardı ama çoktan bitmişti bendeki... :)

X