ok acil(ltfen yardmc olurmusunuz)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fato78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaş birisiylei lişkiye girmiş , olmuş birşeyler,zaten bakire değilmiş..Sorun kızlık zarı olayı değil yani..

Birileri de, ilişkiye girmiş mi girmemiş mi ?diye doktora götürecek arkadaşı..Birileri şüphelenmiş demek ki.

O da, ortaya çıkar mı, doktor ilişkiye girdiğimi anlar mı ? diye sordu:)

Anlamaz bence..

ay yoksa siz kocanızı aldattınız da adam da bundan şüphelendi ,şimdi cinsel organınızda delil mi arıyor? kafamçokkarıştı CADIARZU

ay yoksa siz kocanızı aldattınız da adam da bundan şüphelendi ,şimdi cinsel organınızda delil mi arıyor? kafamçokkarıştı CADIARZU

hayır canım, kocam yokki aldatayım.konuyu tam açmadığım için yanlış anlaşılıyor.
ben dulum, evlenip boşandım yani.
fakat bir erkek arkadaşım vardı.onunla yeni ayrıldık. ve önümüzdeki hafta birisiyle evleniyorum.çok acil oldu bu evlilik kararı.ailem yüzünden.onun için sordum, anladınızmı.

evlenicegin kiside seni doktorami götürücek bakiyim en son iliskisi ne zamanmis diye

Voooov, bu ne hız. Sen başkasıyla evlenecekken başka bir adamla ilişkiye girdin ve şimdi evleneceğin adam seni muayeneye götürüyor öylemi. Yanlışmı anladım acaba:delphin:

Bir hafta içinde ailen yüzünden oldu bittiyemi gelecek bu evlilik.Olurmu hiç öyle şey.Kanım dondu kanımcaakannehir

abla sen sanirim 78lisin bu yasta böyle seylerle ugrasma seni doktora götürecek adamlada evlenme derim ben

ben iliskiden 2 gun sonra doktora kontrole gitmistim bana 2 gun once iliskiye girmissininiz spermleri görebiliyorum demisti kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir soru sordum,açıklama yaptım,yinede bazı arkadaşlar dalgasına vurdururyorlar.lütfen yapmayın.

ben iliskiden 2 gun sonra doktora kontrole gitmistim bana 2 gun once iliskiye girmissininiz spermleri görebiliyorum demisti kaydirigubbakcemile3

Sizin doktorunuz aşmış yaw. Çok güldürdü beni. Bakarak mı gördü?Eğer öyleyse mikroskop gibiymiş.(Maşallah)sırnaşık şey

Mesaj boşaltmak yassaaaakkk...Topic sahibi ilk mesajını silmiş..

Modlara duyrulur.)

Back