ok acil(ltfen yardmc olurmusunuz)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fato78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fato78

Ziyaretçi
B][/B]merhaba.konuyu nereye açacağımı bilemedim.kusura bakmayıon.
benim sorum şu.

bir kadın doğum uzmanı, muayene sonucu veya bir test sonucu ,ne bileyim hergangi birşeyle , en son ne zaman cinsel ilişkiye girildiğini bilebilirmi,tarih verebilirmi.
benim için çok öemli bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam net olarak bilmiyorum ama galiba evet....

Lakin doktora gitme tarihi ile cinsel münasbet zamani kisa bir aradan sonra olduysa.

Yani ne bileyim 6 ay evvelki iliskinin tarihini bir test sonucu görebilecegni sanmiyorum.

Tam net olarak bilmiyorum ama galiba evet....

Lakin doktora gitme tarihi ile cinsel münasbet zamani kisa bir aradan sonra olduysa.

Yani ne bileyim 6 ay evvelki iliskinin tarihini bir test sonucu görebilecegni sanmiyorum.

cevap için teşekkür ederim.bu testlemi yoksa muayene sonucumu belli olur.bilgin varmı.

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela kızlık zarı yırtılmışsa ,yeni yırtılıp yırtılmadığını 1 hafta yada 10 gün geçmeden doktor söyleyebilir..aam 1 ay önce bu olmuşsa doktor ne bişi söyleyemez
1 hafta önce ilişkiye girildiğini anlayacağını sanmıyorum çünkü spermlerin vücutta yaşama süreleri vardır..bir süre sonrada dışarı atılırlar zaten..1 hafta yaşamazlar yada 1 hafta içinde kalmazlar..smear testinde bile 2-3 güğn cinsel ilişkiye girmeyin deniyor ..demekki 3 günde rahimağzı temizleniyor

Son düzenleme:
eger bakirelik bozulmussa doktor bunu bilir tabikide ama 1 hafta önceki iliskiyi anlayamaz bence cünki ben birkez doktora iliski kurduktan ertesi gün gittim spermleri sivi olarak gördü.:))ki senin durum 2 dakika sürmüsse büyük ihtimalle deneme olmus sanirim anlayacagini sanmiyorum

tarih veremez cünki hamile kalmak isteyenlerde tedavilerde soruyolar en son iliski nezamandi diye bilseler sormazlardi diye düsünüyorum

Tabi, hatta partnerin açık kimliğini bile veriyorlar:kahve:

Bence 48 saat gibi bir sürede anlar, daha uzun sürede anlamaz..

Zorlama varsa sonra da anlar, ama yoksa anlamaz..

Aslında tam olarak anlayamaz gibi de geliyor bana ama ben de anlamadığım için fazla da yorum yapmak istemedim...

Pek yardımcı olamadım bu sefer ama üzerinden 1 hafta falan geçtiyse anlamaz diycem son olarak..

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.bencede anlamaz gibime geliyor.emin olmak istiyorum.

geçen cuma oldu ve ben bu cuma veya pazartesi gideceğim.
istemeyerek oldu,mecburen.

Tedirgin olmayın lütfen, hiçbirşey belli olmaz. Doktorunuz zaten o amaçlı bir muayene siz istemediğiniz sürece yapmaz.Bu olayla ilgili mi muayeneye gideceksiniz, genel kontrol mu?

Tedirgin olmayın lütfen, hiçbirşey belli olmaz. Doktorunuz zaten o amaçlı bir muayene siz istemediğiniz sürece yapmaz.Bu olayla ilgili mi muayeneye gideceksiniz, genel kontrol mu?

bu olayla ilgili muyene olacak.gerçekten çok tedirginim.

Siz kendi isteğiniz dışında mı gideceksiniz (Kızlık zarı muayenesi gibi)CADIARZU

evet öyle.yalnız ben kız değil kadınım.

evet profilde evli yazıyormuş.:kedi: hiç bir şey anlamazlar siz korkmayın bence. Size sabır diliyorum. Sevgiler. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Konu neki, evlisin ama rızan dışında muayenemi götürecekler, niye, nasıl, ne için.
Götüren kocanmı, kim??

Konu neki, evlisin ama rızan dışında muayenemi götürecekler, niye, nasıl, ne için.
Götüren kocanmı, kim??

Bana da öyle geldi ama sormak istemedim,:delphin: özel bir konu sonuçta..:delphin:Bize ne sorulduysa o kadarına yorum yapmak lazım değil mi? :delphin::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Siz kendi isteğiniz dışında mı gideceksiniz (Kızlık zarı muayenesi gibi)CADIARZU

evet öyle.yalnız ben kız değil kadınım.

ee yani doktor bakire olmadığınızı anlar tabii ki ama baştada da dediğim gibi zarın yeni yırtılıp yırtılmadığını anlaması için 1 hafta yada 10 günü geçmemesi lazım..geçerse anlamaz...başta açık ve net biçimde konunun ne olduğunu da yazmamışsınız..yani pek çok şey için açıklama yapmamız gerekti

ee yani doktor bakire olmadığınızı anlar tabii ki ama baştada da dediğim gibi zarın yeni yırtılıp yırtılmadığını anlaması için 1 hafta yada 10 günü geçmemesi lazım..geçerse anlamaz...başta açık ve net biçimde konunun ne olduğunu da yazmamışsınız..yani pek çok şey için açıklama yapmamız gerekti

Arkadaş birisiylei lişkiye girmiş , olmuş birşeyler,zaten bakire değilmiş..Sorun kızlık zarı olayı değil yani..

Birileri de, ilişkiye girmiş mi girmemiş mi ?diye doktora götürecek arkadaşı..Birileri şüphelenmiş demek ki.

O da, ortaya çıkar mı, doktor ilişkiye girdiğimi anlar mı ? diye sordu:)

Anlamaz bence..

Back