• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz çıkmam abi :)

Yelbur

cücücükkk
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
7.073
39
358
İstanbul
Yaklaşık 3-4 aydır buradaki topikler sayesinde tam bir oje canavarına dönüştüm :) ilk başta 15-20 yi geçmeyen ojelerim artık 180 adet oldular ve zamanlada çogalıyolarr :52::52::52::52::52::52:
bide blogum var tabi çok bişiler ekliyemiyorum ama olsun :61::61::61::61:
ojelerimi artık burdanda paylaşıcam iyi seyirlerrr:52::52::52::52: umarım begenirsiniz:71::71::71::71:

İlk manikürüm biraz iştah açıcı ki akşam tırnaklarımı kocişten zor kurtardım doğrusu :))))
Dün ne sürüyüm derken Pastelin 61 numaralı pembe ojesini gördüm ve sürüyüm dedim sürümü çok kolay bi oje degil kıvamı biraz katı ve inanılmaz zor kuruyan bi oje.Rengi çok hoş ama tek başına durmasını istemedim ve daha önce gördügüm cupcake manikürünü yapıyım dedim tırnak uçlarıma kıvrımlı olarak golden rose 04 beyazını sürdüm gabrininin kırmızı ojesiyle kirazları yaptım ve flormar neon serisi renkleriylede şekerlemeleriii kanımca hoş bi manikür oldu ben begendim umarım sizde begenirsinizzz :)))

işte karşınızda FLORMAR MİRACLE U 33 .
Flormarın yeni çıkardıgı bir renk u33.rengin tam tanımına gelirsek açıklaması biraz zorrr beyaz ışıkta mor ve turkuaz karışımı bişi oluyo sarı ışıkta tam bir lacivert oluyorrr hava kapalıyken mor lacivert turkuaz oluyorrr güneşli bi havadada siyah bi ojeye yogun şekilde mavi sim sürülmüş gibi duruyorrrrrrrrr her ışıkta her açıdan farklı farklı renkler sunuyo insanaaaaaa mutlaka denemelisiniz mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    133,9 KB · Görüntüleme: 222
bayılarak sürdügüm catherine arley 904 numaralı ojesi .Rengi gerçekten çok çok hoş pembe desem degil fuşya desem degil degişik bi renk gerçekten.İçerisinde altın rengi simler var .Zaten holo bi oje ama etkisini çok fazla belli etmiyor:))) Tek başınada çok hoş duruyordu ama üzerine bi şekil damgalamaya karar verdim.Damga içinde FLORMAR MİRACLE U33 'ü kullandım.Hoş bi manikür oldu :)))

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    131,5 KB · Görüntüleme: 219
dün en sonunda hiç gitmedigim cevahire gittimm tabiki gözlerimin ilk aradıgı yer claire's oldu.neyse buldum sonunda ve girdim ama açıkçası gözüme çarpıpta ben burdayım diyen bi rengi olmadı:31::31::31: yada ben havamda degildim :31::31:
neyse matt serisinin 27 numaralı ojesini aldım ve çıktım.iyikide almışım inanılmaz tatlı bir rengi varrrr:69::69: sürümü kolay, 2. kata gerek duyulmuyorr.işte karşınızdaaaa:61::61::61::61:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    143,3 KB · Görüntüleme: 220
cevahire giderken eşimin işyerine çapaya ugradım ve orda yol üstünde gördügüm bi kozmetikçide Pacific Gabrini Provitamin serisini gördüm ve almadan duramadım tabiki:61::61::61:
numaralarına bakmayı herzamanki gibi unutmuşum ama yüzük parmagımdaki pembeyi you know çarşamba günü tanıtmıştı hoşuma gitmişti iyikide almışım diyor ve renklerle başnaşa bırakıyorum sizi :68::68::68::68:

Eklentiler

• $SDC13822.JPG
    $SDC13822.JPG
    234,2 KB · Görüntüleme: 249
  • $SDC13815.jpg
    $SDC13815.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 222
  • $SDC13816.jpg
    $SDC13816.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 240
  • $SDC13820.JPG
    $SDC13820.JPG
    193,1 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleme:
cevahire giderken eşimin işyerine çapaya ugradım ve orda yol üstünde gördügüm bi kozmetikçide Pacific Gabrini Provitamin serisini gördüm ve almadan duramadım tabiki:61::61::61:
numaralarına bakmayı herzamanki gibi unutmuşum ama yüzük parmagımdaki pembeyi you know çarşamba günü tanıtmıştı hoşuma gitmişti iyikide almışım diyor ve renklerle başnaşa bırakıyorum sizi :68::68::68::68:

cok guzel dimi o pembe :52::52::52:

konun hayırlı olsun kuzum:27::27:

Hiçte kıskanmadım :63: bu gabriniler neden izmirde yok :43: varda ben mi körüm aceba :86:

konun hayırlı olsun cnm :71:

Hiçte kıskanmadım :63: bu gabriniler neden izmirde yok :43: varda ben mi körüm aceba :86:

konun hayırlı olsun cnm :71:

saolll tatlımmm:29::29::29: cnm ist da bile zor buldum ben vallla tesadüfen yanü izmirdede vardır mutlaka ama işte araştırmak lazım iiceee :61::61::61::61:

saolll tatlımmm:29::29::29: cnm ist da bile zor buldum ben vallla tesadüfen yanü izmirdede vardır mutlaka ama işte araştırmak lazım iiceee :61::61::61::61:

Eşim geçenlerde " Bak dikkat et sende hastalık olmaya başladı bu oje" dedi :60::60:

Bu oje blogları ve burası bozdu beni :27: :27: önceden bu kadar ojem yoktu :97:

Çaktırmadan bakınayım en iyisi ben :27::27:

sağol cnm :71:

bugününn ojesiii yeni aldıgım gabrini pacific 33 numaralı mavisiii.inanılmaz güzel bi rengi var gerçekten tırnaklarımda 2 kat varrr tek kattada kapatıcı özelligi var.sürümü çok kolay ve çok çabuk kuruyor. Öyle güzel duruyorki tırnaklarımda otobüste bi çok kişi tırnaklarıma bakıp durdu :1::1::1: maşallahh dielimm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu serisine bayıldım ben keşke farklı renklerinide bulabilsemmmm:52::52::52::52::52: işte karşınızdaaaa gabrini pacific 33 :69::69::69:

Eklentiler

• $Yeni Resim.JPG
    $Yeni Resim.JPG
    136,8 KB · Görüntüleme: 120
Eşim geçenlerde " Bak dikkat et sende hastalık olmaya başladı bu oje" dedi :60::60:

Bu oje blogları ve burası bozdu beni :27: :27: önceden bu kadar ojem yoktu :97:

Çaktırmadan bakınayım en iyisi ben :27::27:

sağol cnm :71:

cnm benim bu koleksiyonu ne zorluklarla yaptıgımı bi bilsennn:1::1::1::1: benim eşimde sürekli her oje aldıgımda vir vir konuşuyo başımın etini yiyooo heleki o yanımdaysa yok bu oje aynı renk sende var aten demeleri delirtiyo beni adama bi anlatamadım hepsinin tonunun farklı olduğunu:1::1::1::1:
cnm gabrininin sitesine mail atabilirsin mutlaka yardımcı olacaklardır izmirdeki bayileriyle ilgilii.bende izmirden gelin geldim eylülde allah kısmet ederse ordayım oradada oje keşfine çıkıcam vaktim olursaaa :52::52::52::52::52:

cnm benim bu koleksiyonu ne zorluklarla yaptıgımı bi bilsennn:1::1::1::1: benim eşimde sürekli her oje aldıgımda vir vir konuşuyo başımın etini yiyooo heleki o yanımdaysa yok bu oje aynı renk sende var aten demeleri delirtiyo beni adama bi anlatamadım hepsinin tonunun farklı olduğunu:1::1::1::1:
cnm gabrininin sitesine mail atabilirsin mutlaka yardımcı olacaklardır izmirdeki bayileriyle ilgilii.bende izmirden gelin geldim eylülde allah kısmet ederse ordayım oradada oje keşfine çıkıcam vaktim olursaaa :52::52::52::52::52:

hıı bende bir araa 5-6 tane mor ojeyi gördüğünde verdiği tepki ee bunların hepsi morrrrr neden bu kadar aldın ki olmuştu :53: erkek işte diyecek bişey yok :60:

İzmirden mi :69: izmir bırakılır mı cnm ya :69: Allah mutluluğunu daim etsin :71:

Gel gel :27: ben gizli kapaklı yerler keşfedersem işten güçten fırsat bulup :97: sana da söylerim :81: yaşasın oje kardeşliği :29::29: :38:

hıı bende bir araa 5-6 tane mor ojeyi gördüğünde verdiği tepki ee bunların hepsi morrrrr neden bu kadar aldın ki olmuştu :53: erkek işte diyecek bişey yok :60:

İzmirden mi :69: izmir bırakılır mı cnm ya :69: Allah mutluluğunu daim etsin :71:

Gel gel :27: ben gizli kapaklı yerler keşfedersem işten güçten fırsat bulup :97: sana da söylerim :81: yaşasın oje kardeşliği :29::29: :38:

valla canımm ööle bi pişmanımki keşke diretseydim izmir izmir diyeeee burada güzel ama izmir cennet yaaaaaaa:52::52::52::52:

aynen erkek işteee :1::1::1: allahtan benimki sürdüklerime yorum yapıyo güzel kötü şahane dieee :1::1::1::1:
efet efet önden bi araştır sen bakemmm yaşasın oje kadeşligiiiiiii:65::65::65::65::65::65::65::65:

topiğin hayırlı olsun, çok hoş görünüyorlar. =))
oje işi tam bir stres topu görevini görüyor. oje sürmediğim zaman kendimi çok bakımsız hissediyorum. ki düne kadar tırnaklarını bir gram uzatamayan, kısacık ve sağlıksız tırnakları olan ben geçen sene bir arkadaşım sayesinde oje hastalığına bir kapıldım şuan tırnaklarım seninkiler kadar uzun ve renga rengarenk sürüp dolaşıyorum :52:
hepimizin tırnaklarına kocamaaan bir maşallah diyorum nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

bayadır foruma adam akıllı giremiyorum konunu yeni gördüm hayırlı olsun :)
benim tırnaklarım da bi gün bu kadar uzayacak mı çok merak ediyorum :(

topiğin hayırlı olsun, çok hoş görünüyorlar. =))
oje işi tam bir stres topu görevini görüyor. oje sürmediğim zaman kendimi çok bakımsız hissediyorum. ki düne kadar tırnaklarını bir gram uzatamayan, kısacık ve sağlıksız tırnakları olan ben geçen sene bir arkadaşım sayesinde oje hastalığına bir kapıldım şuan tırnaklarım seninkiler kadar uzun ve renga rengarenk sürüp dolaşıyorum :52:
hepimizin tırnaklarına kocamaaan bir maşallah diyorum nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

çok sagol canım :29::29: aynen öyle yaaaa tam bir stres topu hatta ben açtım artık kendimi geçtim otobüste falan hatunların ilk baktıgım yeri tırnakları oluyor :1::1::1::1::1:
sendende paylaşımlar bekliorum o zamannn:64::64::64:
bütün bakımlı tırnaklara bendende kocaman bi maşallahhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bayadır foruma adam akıllı giremiyorum konunu yeni gördüm hayırlı olsun :)
benim tırnaklarım da bi gün bu kadar uzayacak mı çok merak ediyorum :(

çok teşekkürler canımmmm:29::29::29::29::29: uzar tabiki yaaaaa neden uzamasınkiii sürekli ojeli dolaştım ben hemencik uzadııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back