• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ojesiz bakimli tirnaklar olur mu

cakyaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
986
279
123
Kızlar tırnakların bakımlı güzel olsun istiyorum ama oje kullanmadan bunu nasıl yaparım.

Tırnakların temiz, şekilli ve ellerin manikürlü olsun. Oje istemiyorsan seacret törpüyü öneririm. O törpü tırnaklarını cilalıyor gibi, parlak cilalı görünüm veriyor ama oje olmuyor. 3-4 hafta kalıyor da.

Secret torpu bunu arastiracgm tesekkurle

="YagmurunEllerii, post: 43193851, member: 201249"]Ben ojesiz tırnağı inanın daha bakımlı ve temiz buluyorum.[/QUOTE]
Bendee öyle düşünüyorum tirnakgimin sağlığı icin artık oje kullanmauacagim.

Tırnakların temiz, şekilli ve ellerin manikürlü olsun. Oje istemiyorsan seacret törpüyü öneririm. O törpü tırnaklarını cilalıyor gibi, parlak cilalı görünüm veriyor ama oje olmuyor. 3-4 hafta kalıyor da.
Bu tur torpuleri nerede bulabilirmm acaba

Evet watsonda buldum 11 tl. Tskler

Bu törpü iyidir hoştur ama çok sık kullanmamak lazım çünkü tırnakları inceltiyor aklında olsun... Bu arada bebe vazelini ve limon kolonyası bulundur evde. Haftada bir defa ellerine önce vazelini sür sonra üzerine limon kolonyası döküp iyice ovuştur hem ellerini hem tırnaklarını. Bu sayede hem tırnakların güçlenecek, hem tırnak etlerinin çıkması gecikecek her tırnakların bembeyaz olacak...

Faydalı bilgi tesrkkurler

Back