Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tırnakların temiz, şekilli ve ellerin manikürlü olsun. Oje istemiyorsan seacret törpüyü öneririm. O törpü tırnaklarını cilalıyor gibi, parlak cilalı görünüm veriyor ama oje olmuyor. 3-4 hafta kalıyor da.
="YagmurunEllerii, post: 43193851, member: 201249"]Ben ojesiz tırnağı inanın daha bakımlı ve temiz buluyorum.[/QUOTE] Bendee öyle düşünüyorum tirnakgimin sağlığı icin artık oje kullanmauacagim.
Tırnakların temiz, şekilli ve ellerin manikürlü olsun. Oje istemiyorsan seacret törpüyü öneririm. O törpü tırnaklarını cilalıyor gibi, parlak cilalı görünüm veriyor ama oje olmuyor. 3-4 hafta kalıyor da.
Bu törpü iyidir hoştur ama çok sık kullanmamak lazım çünkü tırnakları inceltiyor aklında olsun... Bu arada bebe vazelini ve limon kolonyası bulundur evde. Haftada bir defa ellerine önce vazelini sür sonra üzerine limon kolonyası döküp iyice ovuştur hem ellerini hem tırnaklarını. Bu sayede hem tırnakların güçlenecek, hem tırnak etlerinin çıkması gecikecek her tırnakların bembeyaz olacak...