harikasın ya nasıl teşekkür etsem bilemedim, bende araştırmış ama sonuca ulaşamamıştım, evde peçete tutkalı var acaba onunla olur mu, bir deneyeyim olmazsa başka tutkal alırım, sağol gerçekten.
http://hizliresim.com/kAE00m oldu mu acaba bilmiyorum, bu arada orta tırnağıma tutkal bulaştırdım ve temizleyemedim dikkat etmek gerek
Çok başarılı gerçekten tebrik ederimm :) peki sulandirmayi denedin mi hiç belki o zaman tutkal daha kolay çıkar tirnaktan bulaşsa bile?
bir şey sormam gerek:)) o ne süngeri bir türlü yapamıyorum ben o şekilde ojeyi süngere sürüyorum gözenekli olduğu için içine çekiyor uygulayamadan oje kuruyor.
bir şey sormam gerek:)) o ne süngeri bir türlü yapamıyorum ben o şekilde ojeyi süngere sürüyorum gözenekli olduğu için içine çekiyor uygulayamadan oje kuruyor.
biz bulaşık süngeriyle yapıyor
ben bulaşık süngeri kullanıyorum tırnağının boyunda kes konu sahibi tutkal zarar vermez mi
Bulaşık süngeri ya da pudra süngeriyle olmuyorbulaşık süngeeeeri gözenekli olduğu için ojeyi kurutuyor hemen.
ben öyle yapıyorum tabiki şekildeki gibi değil
Hımm.Şekildeki sünger ne süngeri acaba??
Eki Görüntüle 1402682 benim yaptığım sünger bu
biz bulaşık süngeriyle yapıyor
ben bulaşık süngeri kullanıyorum tırnağının boyunda kes konu sahibi tutkal zarar vermez mi
Bulaşık süngeri ya da pudra süngeriyle olmuyorbulaşık süngeri gözenekli olduğu için ojeyi kurutuyor hemen.
Hımm şey sanırım ojenin üstüne yaptın bunu.Ben o görüntüdeki gibi rengarenk yapmak istiyorum o da süngerle olmuyor
bide nu süngerlerden migrosta satıldığını duymuştum ben evde var diye bulaşık süngerini denedim bi bak istersen bulursun belki
Hay allah razı olsun yaHarıl harıl bunu arıyordum ki dedim bi giriyim kadınlar kulübüne orda vardır çok mutlu oldum Bide yinede bunların adı ne öğrendiysen söyleyebilir misin acabası Belki ucuz bulurum da buraya da yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?