OJESİNİ TAŞIRANLARA MÜJDE !! :)

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
31
Oje sürme videolarında hep merak ettiğimiz bişey vardır (yani benim hep olmustur). Bu konuda da çok araştırma yaptım nerden alırım kaça alırım diye. Ama hep yurtdışı sitelerinde bulabildim ve fiyatları hiç bana göre değildi.

BAHSETTİĞİM ŞEY ŞU TINAK KENARINA SÜRÜLEN PEMBE ŞEY

Sonra bu sabah intagram da bi sayfada biri buna bi çözüm bulmuş. Beni çok büyüüükkk bi dertten kurtadıı

Neyse neyse daha fazla uzatmadan anlatıyorum

MALZEMELER :
- Tutkal (her kırtasiyede bulunan herhangi bir tutkal)
-Su
-Boş bir oje şişesi

YAPILIŞI:
1/4 oranında su ve 3/4 oranında tutkalı şişenin içine koyup iyice sallayarak karıştırıyoruz.

hatta konuyu yazarken youtube da bi video bile buldum. videonun başını izlemeniz yeterli.

keyifli oje sürmeleeerrr

harikasın ya nasıl teşekkür etsem bilemedim, bende araştırmış ama sonuca ulaşamamıştım, evde peçete tutkalı var acaba onunla olur mu, bir deneyeyim olmazsa başka tutkal alırım, sağol gerçekten.

harikasın ya nasıl teşekkür etsem bilemedim, bende araştırmış ama sonuca ulaşamamıştım, evde peçete tutkalı var acaba onunla olur mu, bir deneyeyim olmazsa başka tutkal alırım, sağol gerçekten.

Olur büyük ihtimalle canım haber ver yapınca :)

nihayet denedim, peçete tutkalıyla olmalı, çok sıvı olduğu için kuruyunca şefaflaştı ve soyması güç oldu, sonra beyaz tutkalla denedim ama sulandırmadım ve sonuc çok bşarılı, tabi çok düzgün uygulmak gerek becerebilirsem foto koyacağım tekrar teşekkürler.

Çok başarılı gerçekten tebrik ederimm :) peki sulandirmayi denedin mi hiç belki o zaman tutkal daha kolay çıkar tirnaktan bulaşsa bile?

bir şey sormam gerek:)) o ne süngeri bir türlü yapamıyorum ben o şekilde ojeyi süngere sürüyorum gözenekli olduğu için içine çekiyor uygulayamadan oje kuruyor.

bir şey sormam gerek:)) o ne süngeri bir türlü yapamıyorum ben o şekilde ojeyi süngere sürüyorum gözenekli olduğu için içine çekiyor uygulayamadan oje kuruyor.

biz bulaşık süngeriyle yapıyor

ben bulaşık süngeri kullanıyorum tırnağının boyunda kes konu sahibi tutkal zarar vermez mi

ben bulaşık süngeri kullanıyorum tırnağının boyunda kes konu sahibi tutkal zarar vermez mi

Bulaşık süngeri ya da pudra süngeriyle olmuyor bulaşık süngeri gözenekli olduğu için ojeyi kurutuyor hemen.

bunu yapan çok kişi var su ile karıştırırsak zarar vermez diye düşünüyorum. tabi ojeleri sildikten sonra bolca nemlendirmek lazım her zaman yoksa ojler de tırnağa zarar verir aslında

Bulaşık süngeri ya da pudra süngeriyle olmuyor bulaşık süngeri gözenekli olduğu için ojeyi kurutuyor hemen.

ben de bulaşık süngeriyle yapıyorum pudra süngeriyle denedim olmadı ama bulaşık süngeri oldu. küp küp kestim ve bolca oje sürdüm bi gün tekrar yaparsam fotoğraflı anlatırım canım

bak bu konuda yaptığım ojelerin resmini paylaşıyorum bakarsan yaptıklarım arasında ombreyi görebilirsin

Hımm şey sanırım ojenin üstüne yaptın bunu.Ben o görüntüdeki gibi rengarenk yapmak istiyorum o da süngerle olmuyor

bide nu süngerlerden migrosta satıldığını duymuştum ben evde var diye bulaşık süngerini denedim bi bak istersen bulursun belki

Son düzenleme:
bide nu süngerlerden migrosta satıldığını duymuştum ben evde var diye bulaşık süngerini denedim bi bak istersen bulursun belki

Ayy bunu söylediğin çok iyi oldu ben bir bakayımm teşekkürlerrrr

Hay allah razı olsun ya Harıl harıl bunu arıyordum ki dedim bi giriyim kadınlar kulübüne orda vardır çok mutlu oldum Bide yinede bunların adı ne öğrendiysen söyleyebilir misin acabası Belki ucuz bulurum da buraya da yazarım

canım öncelikle hangisini sorduğunu anlamadım :) tutkalı soruyosan herhangi bi kırtasiyesinde bulabilirsin. ama tırnak süngerini soruyosan hiç almadım ama kozmetiik bölümüne bakarsan bulabilirsin belki diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…